![]() |
#1 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Jel se ovo neko igrao sa dizajnom dpt ili je to samo nova verzija ?
![]() Mnogo mi se vise svidja ova varijanta bez obilih gluposti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() "Samo" je upgradeovan vBulletin na novu verziju
![]() Bilo bi lepo da nam neko pasteuje "What's new", pošto je jedina novost koju vidim, pored razmaknutog zaglavlja, dugme "thanks". |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Cvele, tvoje izjave su takve da čak i kada pohvališ nešto zvuči kao da nekom prigovaraš. Za to treba poseban talenat.
Dušane ne znam šta podrazumevaš pod "razmaknuto zaglavlje". Od novosti imaš multi quote, postoji to thanks da ne bi slali poruke "hvala", "super" i "ok". Još od prošle verzije postoje tzv "infractions" odnosno "žuti i crveni kartoni", od ostalih stvari, ako nešto ima verovatni i nije značajno ili ja do sada nisam primetio.
![]() |
#4 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Nisam se baš najbolje izrazio - imam utisak da je razmak između glavnog menija, breadcrumba i naziva teme veći nego ranije. Možda samo zato što je onaj desni deo (Dobrodošli, username...) promenio pozadinu, pa deluje "lakše". A možda se samo i tripujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ideja je da bude sto "lakse", mene uzasno nerviraju stotine okvira, pa okviri u okvirima, pogledaj negde default Vb temu pa ces videti o cemu pricam... ja bih ovo jos "olaksao", ali o tom potom.
Iskreno ono sto me nervira je sto VB dolazi kao TABLE layout, ja sam to u prosloj inkarnaciji prepravio u div-ove, ali sam ovaj put morao da "revert"-ujem sve templates tako da se vratio i stari <table></table> layout. Iskreno mrzi me to da radim vise, ako cu morati za svaki upgrade da radim sve od pocetka - onda necu ni da radim to.
![]() |
#7 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Hej, nisam to rekao u negativnom smislu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Biće ih ... samo da smislimo šta je prvo neophodno , pa tek onda da dodajemo nove module .
![]() |
#9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Jedna od bitnih stavki je ona reklama VIP-a koja bode ochi...
![]() |
#10 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa sta da radim? Nisam je ja pravio... zagrizi metak i izdrzi desetak dana
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
novogodisnje e-cestitke | Miloje Sekulic | Web design, Layout, User Interface | 18 | 24. 12. 2007. 12:34 |
Cestitke b92 timu :) (konacno) | cvele | Linkovi | 0 | 06. 06. 2007. 09:58 |
Da li je možda neko video prilog o "net-cestitke.com"? | Gorrran | Opušteno | 4 | 23. 10. 2006. 16:39 |