![]() |
#11 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Broj poseta nije jedina relevantna stvar pri odredjivanju cene oglasavanja.
Jako je bitna struktura posete i nisa u kojoj se blog-sajt nalazi. Recimo da lansiras neki novi lokalni web2.0 servis, da li postoji bolja lokacija za zalepiti baner nego na blogowski sta mislis koliko ljudi ce kliknuti na taj baner. Cenim da bi CTR presao 50%... Poslednja izmena od artur_dent : 17. 12. 2007. u 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
NoProfessional
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
kakav li je to profil sajta koji drzi cenu 1 din za jednog posmatraca ?! i zanima me po cemu je taj blogowski toliko specifican ? ima eu domen ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
133t
Master
|
![]() au bre, pa zar je moguce da ne mozes da skapiras tako jednostavne stavari?
teoretski: -blog nekog napaljenog klinca koji pise o nekim teen glupostima koji ima 2k poseta dnevno -blog nekog ekonomiste koji poseti 50-60 ljudi dnevnnokoji posecuju ljudi iz struke, spremni da uloze u IT posao, ti hoces da kazes da bi ovaj drugi trebao da ima 20x manju cenu? ma vazi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() @staseprimate:
Ako bih ti rekao da neki sajtovi koji imaju u proseku oko 7500 poseta GODISNJE prave oko $90K profita za isti period ti bi mislio da lupam. Inace, otidji malo na Yahoo Search Marketing pa pogledaj cene posetilaca, ima da se zbunis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
NoProfessional
Certified
Datum učlanjenja: 29.09.2007
Hvala: 1
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() @kodi
ma ok to, ali nije to jedini sajt koji ima odredjenu grupu... na to sam mislio kada sam rekao "sta je taj sajt posebno" pa evo i ovde koliko vidim dolaze mahom ljudi iz it sveta... koliko li ovde ima poseta i koja li je cena po unikatnom posetiocu..... no nebutno sve, zaboravite... vidim da se neslazemo oko misljenja i da sam u manjini. @McKracken Sta da kazem nego da sam zapanjen ! Gde li nalaze samo te likove za reklamu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Kao sto rekoh, dobar pocetak je Yahoo Search Marketing
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
profesionalac
Professional
|
![]() Nikao ne bi prešao 50%, to je nedostižan procenat klika. Jeste da bi blogovski bila odlična lokacija za tu vrstu banera, ali nemoj preterivati. Voleo bih da vidim taj baner koji će da izazove taj procenat klika na bilo kojoj web lokaciji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
133t
Master
|
![]() sutra da se na njegovom blogu pojavi neki banner sa nekim DPT celeb-om i nekom cicom, min. ratio bi bio 80%
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako povećati posećenost? | OOOO1 | Web site, dizajn i multimedia | 8 | 12. 10. 2007. 09:36 |
Agregator studentskih blogova | artichoka | Marketing i SEO | 10 | 12. 11. 2006. 12:57 |
Domaći pretraživač blogova... | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 6 | 09. 09. 2006. 00:10 |