![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Da li neko ima iskustva sa ovim ili slicnim servisima? Hteo bih da uplatim (testiram) jedan paket pa me interesuje da li je neko vec probao i ima li vajde od ovoga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Wrote a book
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Znam da je Boccio pre pisao pozitivna iskustva sa PRWeb-om, kada je slao press saopstenja za proizvode njegove firme Spoonlabs.
![]() |
#3 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() E pa onda Boccio oglasi se!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Jeste da nisam Boccio, ali sam koristio njihove servise i vrede svaki dinar, narocito ako je press release dobro napisan i bar malo news worthy.
Inace, najveci efekat mozes da ocekujes ako pustis treci ili cetvrti press release (ne odjednom, vec u nekom periodu dva meseca, recimo) tako da ga posle toga zaistapokupi neki novinar i objavi na nekom ozbiljnom sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Knowledge base
Datum učlanjenja: 01.07.2005
Hvala: 206
140 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Za PRWeb sam cuo ranije, al bilo bi lepo cuti za jos neki slican, a kvalitetan servis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() PRWeb je odlican, preporucujem paket od $120 za optimalne rezultate... Kao sto McKracken kaze, najbitnije je da bude dobro napisan, pa ako nisi vican tome bolje daj nekom novinaru da se poigra. Ako ti editori ocene release sa manje od cetiri zvezdice, bolje pisi ponovo
![]() Efekte od release-a ocekuj sa lagom od par nedelja, do mesec-dva dok svi ne preuzmu saopstenje ili u izvornom obliku ili ga prerade kao "svoj" tekst. Ne znam sta te jos zanima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Master
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
![]() |
![]() Svojevremeno sam koristio www.prnewswire.com, koji se u krugovima osoba iz oblasti online media relations-a tretira kao najefikasniji PR Wire sistem, ali verovatno i među skupljim servisima. Slao sam News release za USA Web Application kompaniju pre 3 godine (najjeftiniji paket) i najinteresantniji efekti su bili u masovnom preuzimanju RSS-a saopštenja na velikom broju sajtova koji su u veoma bliskoj vezi sa samom tematikom saopštenja.
Za one koji ne znaju, ovakvi servisi rade po principu plaćanja za objavljivanje saopštenja za medije, a takav servis kod nas ima npr. BETA (OTS - Original Text Service). Termin OTS se više koristi u Evropi, a u SAD koristi se termin PR Wire. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Dragan Varagić za poruku: |
![]() |
#9 |
novi član
Na probnom radu
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Jos jedan: http://www.prleap.com/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Wrote a book
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Znam da su i ova dva servisa medju najpoznatijima (nisam ih koristio)
- Businesswire (deo kompanija BH, Warren Buffet-a) - Internet News Bureau
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|