![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() imam idiotski problem sa uputstvom za Nikon aparat, jer im je pdf zasticen od printanja, a ja ne bih da citam 150 strana na kompu, ako bas ne moram.
Moj aparat je stigao samo sa spanskom verzijom manuala, tako da je sad ili da ucim espanol ili da smislim kako da se prevari ova Acrobat zastita ![]() Jel ima neko neku ideju?
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Hm, mislim da problem možeš da rešiš tako što ćeš instalirati ABBY Fine Reader 8, OCR skener, uvučeš PDF on ga skenira i prebaci u .doc pa s njim radiš šta oćeš. Nemam ovde na poslu ABBY ali sam 99% siguran da prima uvlačenje pdf-ova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Igor Marinović
Expert
|
![]() Prvo sto mi pada napamet da se otvori sa nekim nestandardnim PDF citacem, koji ignorise zastitu, ili da se provuce kroz neke Ghostscript alate, tipa PDF2PS, pa ako je u postscriptu, mozes i da stampas.
No, nisam siguran da ce to raditi, ali mislim da treba ici u tom pravcu.
![]() |
#4 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() google: pdf unlock bi ti trebao rešiti probleme.
"Hvala" pcigre za poruku: |
![]() |
#5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Za konverziju u DOC može da pomogne i ABBYY PDF Transformer, dosta je manji od FineReadera, ali ume da odradi istu stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() Pusti mi fajl na jasmanac at gmail dot com pa cut i srediti
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
NosceTeIpsum
Qualified
|
![]() Imam ja program koji to radi zove se PDF Password Remover ver 2.5, evo uploadovao sam ga na sajt pa ga skini ako hoces... http://printeks.co.yu/pdf.rar
Fajl je velik 980 KB
![]() |
#8 |
expert
Master
|
![]() Koji je aparat u pitanju ako nije tajna ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() hvala svima na savetima, resio sam problem pomocu ghostscripta i shell scripte koju sam izguglao. Jeste da se izgubi index, ali to mi za stampu ionako nije bitno.
Inace, cisto da znate, probao sam i sa FineReaderom 8, ali on ima ugradjenu proveru, trazi password da bi uvukao zasticeni fajl. @stellanova: uzeo sam polovni D80 od gizma sa DZ... ![]()
![]() |
#10 |
expert
Master
|
![]() I ja uzeo polovni D80 pre 3 nedelje od Lexuma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Skidanje velikih filmova? | vlada.jerkovic | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 14. 01. 2009. 04:45 |
Simpatičan način za skidanje videa sa YouTube | exPablo | Opušteno | 0 | 12. 05. 2007. 23:14 |
Problem oko zastite | obicno | Planiranje i usability | 1 | 06. 05. 2007. 14:40 |
Trazim programera-skidanje sadrzaja za mobilne telefone | jovanjaric | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 13. 03. 2007. 20:42 |