|
Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Hm, ne znam ja sam ga koristio jedno vreme dok mi je bila potrebna takva aplikacija i sasvim sam se ok snalazio.
![]() |
#12 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tebi su komplikovane stvari izazov, ti si uživao
![]()
![]() |
#13 |
omladinac
Certified
|
![]() koristim ga već 3 godine, sa ostatkom tima ... radi posao ekstra ... ali je ržan i užasan do bola :@
![]() |
#14 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() Jeste ruzan ali kao sto rece radi ono zasta je napravljen.
@Milose Pa mozda i jesam ![]()
![]() |
#15 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A trac?
Edit: A, sad pročitah detaljnije prvu poruku... ![]() Poslednja izmena od jablan : 10. 01. 2008. u 22:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
omladinac
Certified
|
![]()
![]() |
#17 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Odluka nije pala, pregledali smo sve varijante, ono sto se meni svidi, ne svidja se klijentima, i obrnuto. A ne mogu da ignorisem njihova misljenja, posto ce i oni to da koriste.
Cak razmisljamo o ideji custom resenja, TaskFreak je najpriblizniji onome sto zelimo, ali mu fale neke opcije (attach fajlova). Mislim da bi TaskFreak i FogBugz mesavina bila prava killer applikacija. Btw, ActiveCollab jeste dobar, ali nije to to. Hvala svima na predlozima. Edit: sad vidim da TaskFreak ima plugin za attachmente.. Zanimljivo.. Malo cu se igrati sa tim sad ![]()
Năo quero mais seguir um só caminho Poslednja izmena od MorenoArdohain : 14. 01. 2008. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
omladinac
Certified
|
![]() Citat:
(ok nema ženske ![]() ja sam ga iskoristio tako što u pozadini koristim njegov interfejs, a prema klijentima ide jadan, custom pisan by me ... model je jako jednostavan i treba 2 sekunde da se provali i customizira ... ![]() a realno ... ovo svima treba, a niko da skapira da sem ok modela NE POSTOJI i neće nikada postojati ALL in ONE solution koje će raditi i odgovarati ne svima nego većini ... mislim nije stvarno neki hejt na AC ili slične , ali stvarno ... relano ... tako je
I hate signatures on IT forums ![]() Poslednja izmena od benjamin : 14. 01. 2008. u 22:56. |
|
![]() |
![]() |
"Hvala" benjamin za poruku: |
![]() |
#19 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() Mi interno koristimo TaskFreak za neke stvari. Nista posebno, ali zavrsava posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tek sad videh ovu temu
![]() Dakle meni je trebalo nesto slicno kao zamena za bugzillu koju smo do sada koristili pa rekoh da ostavim utiske obzirom da sam potrosio par sati analizirajuci postojecu ponudu. Dakle kao i Morenu, trebao mi je neki bug tracker sa izvesnim PM feature-ima. Isprobao sledece: FogBugz (http://www.fogcreek.com/FogBugz/) Sjajan ali nazalost preskup (cenu sam video prekasno, da sam je uocio odmah ne bih se cimao ![]() Jira (solidan ali takodje imho preskup) Mantis (Free, ali ... svaka cast na zivcima svakome ko radi sa ovim cudom) Na kraju se izbor sveo na: Unfuddle Basecamp Gde sam odabrao prvi jer meni licno mnogo vise lici na bugzillu a ima ono sto je bugzilli oduvek nedostajalo. Basecamp je nekako previse jednostavan za moj ukus ![]() Inace GoalKeeper i Active Collab nisu bili opcija (da ne idem previse u detalje zasto - nema veze sa kvalitetom programa). Bottom line: Ako ikada budem imao vremena (kao sto nemam) mislim da cu investirati u pravljenje web based bug tracking software-a jer su postojeca resenja ili uzasno skupa i preglomazna ili besplatna i potpuno neadekvatna. Neka sredina su samo basecamp i unfuddle ali daleko su od idealnih (mozda kad bih spojio ajaxolikost i jednostavnost bc-a sa unfuddle-om bio bi to killer tool) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
time management logger | ivanhoe | Web aplikacije, web servisi i software | 1 | 12. 06. 2010. 21:44 |
Aplikacija za Project management | invest | PHP | 8 | 17. 04. 2009. 21:18 |
Collabtive - Project Management koji obećava | majksner | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 14. 02. 2008. 22:16 |
5pm - project management | MrSteel | Linkovi | 1 | 25. 10. 2007. 09:00 |