Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 17.09.2007
Hvala: 38
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Pozdrav, posto bih hteo preko Wordpressa da objavljujem vesti iz jedne oblasti, i bilo bi ih 20-tak na dan treba mi malo drugaciji prikaz vremena nego sto je default.
Znaci hteo bih da se vreme prikazuje kao ovde na DPT forumu, ova fora sa "pre 15 minuta" ili "juce u 15:20" pa posle nekoliko dana da prikazuje npr. "ponedeljak 15:20" itdd. Nadam se da me razumete. Da li je to moguce u WP-u. Takodje, da li mi mozete pomoci oko toga gde da nadjem prevod za mesece. Znaci, default pise January... a ja bih hteo to da prevedem na nas jezik ali nigde ne mogu da nadjem gde se to menja. Hvala vam unapred mnogo, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Moras da napises custom fciju posto ni php ni wordpress ne poznaju domace mesece ni dane.
Wp_time_since ti resava drugu stvar da imas "objavljeno pre 15 min" takodje moraces ga malko izmeniti ako hoces da "prica" na srpskom... http://wordpress.org/extend/plugins/...ince/#post-946 |
![]() |
![]() |
"Hvala" artur_dent za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Kako "računati" vreme logovanja korisnika | ppavlovic | Sva početnička pitanja | 2 | 29. 04. 2010. 08:11 |
Vreme potrebno za "deep index" | Marko Medojevic | Marketing i SEO | 16 | 09. 05. 2009. 15:02 |
"post slug" prikaz u WordPressu | Deki80 | Sva početnička pitanja | 7 | 04. 09. 2008. 21:49 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |