|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() Poz
imam jednu te istu stranicu na sajtu ali na 2 razlicita pisma, razlika je samo u identifikatoru jezika index.sr.html i index.lt.html . I naravno pretrazivaci to vide kao 2 stranice ![]() Da li postoji nacin da se to sredi ? Ikako ![]() hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vladan Zirojević
Grand Master
|
![]() To nisu iste stranice i normalno i pozeljno je da se vide kao odvojene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 29.04.2006
Hvala: 39
48 "Hvala" u 28 poruka
![]() |
![]() pa jedinu korist vidim ako neko pretrazuje direktno na cirilici, s obzirom da mi pretrazivanje na cirilici i latinici daje totalno razlicite rezulate.
Google: Za један pojam na cirilici sam na 1. strani, na latinici sam na 3. Za jedan drugi pojam sam na latinici na prvoj, a na cirilici me i nema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() mozda da radis cir/index.html i lat/index.html
![]() |
#5 | |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 28.01.2008
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Citat:
Još jedna od prednosti dupliranog sajta je dupliran broj indeksiranih stranica. Ne bih sad da argumentujem zašto je to dobro, verujem da je dovoljno reći da su veliki sajtovi češće u vrhu nego mali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Fejsbuk fan stranice | Vlado_V_km | Sva početnička pitanja | 3 | 16. 07. 2010. 15:34 |
Wordpress na srpskom, ali na latinici? | ljtruba | Sva početnička pitanja | 15 | 26. 11. 2009. 09:57 |
Futer u dnu stranice | Ivan | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 4 | 25. 01. 2008. 12:41 |
Pozicioniranje na pretrazivacima | rookey | Sva početnička pitanja | 8 | 18. 08. 2007. 21:12 |
Stampanje stranice | [nq] | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 14 | 30. 09. 2006. 21:54 |