|
Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Da li možda znate da li postoji neki plugin za WP koji će da zapamti (u cookie) podatke osobe koja komentariše, tako da, kada ta osoba sledeći put dođe na blog, podaci (ime, email i sajt) budu već upisani, da ne mora opet da ih upisuje? Verujem da ne bi bilo teško da se napravi ovo, ali ne pravi mi se ako već ima gotovo
![]() Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() ima kod tamburixa, www.tamburix.com skini tu temu pa pokradi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Ma video sam da ima to na dosta blogova pa sam mislio da ima neki plugin... ma nema veze, napisaću večeras takav plugin (ako nađem vremena) pa ću okačiti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() LOL @ Wordpress ako to ne radi po defaultu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Off Topic: Dragane, i moj komšija sa drugog zna da voliš TXP, ali stvarno preteruješ sa WP hejtom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Hahaha, ljudi vidite da trollujem.
![]() Opusteno sve je u sali. (Ali opet u svakoj sali ima malo istine.) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
profesionalac
Professional
|
![]() Pa ja sam bio ubeđen da WP to i radi po defaultu ... jeste vi sigurni da WP ne pamti korisnike, jednom kada odobrim nekog korisnika, njegovi komentari se ne moderiraju, već momentalno idu na blog. Ajd proverite vi to još jedared ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
emperor Selassie
Grand Master
|
![]() Pa kod mene to ne radi... možda je do teme (to je jedino što sam menjao)...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 07.02.2006
Hvala: 32
44 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() ja mislim da vi uopšte ne mislite na istu stvar, đuki pročitaj prvu poruku još "jedared"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 16.06.2005
Hvala: 37
131 "Hvala" u 82 poruka
![]() ![]() |
![]() Stvar me zainteresovala, pa sam proverio na najnovijoj WP instalaciji, i tu pamti podatke o meni. Cim ostavim jedan komentar, ime, email i url su upisani u cookies, i prikazuju se u comment form kad zelim da ostavim jos komentara. Sad ne znam da li to zavisi od teme, ali mogu da proverim ako zatreba, pomuci se malo
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
CSS - Učenje | qui | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 19 | 04. 11. 2010. 09:55 |
Validacija podataka u SQL | markod | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 15. 06. 2010. 08:57 |
Izvlačenje podataka iz Office dokumenata | Ilija Studen | Programiranje | 6 | 20. 12. 2006. 23:29 |