|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ubadao sam ja gde sam stigao ... ![]() ![]() @dragan sad cu da te gnjavim na mob, da ga makar napunim i da vidim jer to, da ne bacim pare bzv za nov ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
profesionalac
Qualified
|
![]() I ovo sto je dragan rekao je vrlo moguce, tj desava se ljudima, samo sto nije tacno da je ta baterija nepopravljiva, elem ona je u tom trenutku toliko ispraznjena da je nemoguce je pobuditi da pocne da se puni. Ali pravi znalci po servisima i u tom slucaju mogu nesto da urade, a to je da istu bateriju pecnu sa naponom vecim nego sto daje ispravljac za tu bateriju. I posle tog peckanja baterija se ponovo stavi u laptop i proba se puniti sa njenim standardnim punjacem.
Ako ni ovo ne upali znaci da su presusile celije, e onda joj nema spasa. @nq: Ako ti je crkao punjac, treba da se zapitas kakva ti je struja kuci ili gde ga vec punis, obavezno nabavi unimer i proveri par puta u toku dana koliki je napon, jer ti ispravljaci su pravljeni da izdrze varijacije napona, od 110V - 240V, i tesko da mogu da crknu sami od sebe.
![]() |
#13 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Meni je na Asus-u crkao ispravljac posle nekih godinu dana. Tad su ga popravili i sljaka evo vec skoro 3 godine posle toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
web dude
Grand Master
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 46
24 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() Hvala svima na pomoci i savetima
![]() Stigao mi je nov ispravljac... cena prava sitnica 6500 dinara... 65 evra + PDV puta njihov kurs... Cak se ne dobije ni onaj drugi deo ispravljaca (kabal u zid sto ide)... Inace taj deo u NL npr. je 34 evra...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla nece da instalira galerije... | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 21 | 11. 11. 2010. 19:27 |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
nece mi sajt sa www | dejan86 | Sva početnička pitanja | 10 | 12. 10. 2007. 10:04 |
Nece Google nece Yahoo!, a ja hocu... | sirNemanjapro | Marketing i SEO | 14 | 05. 11. 2006. 03:10 |
IE nece da otvori fajl za download | srdjevic | PHP | 3 | 22. 03. 2006. 00:09 |