Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Ima li ko preporuku za dobar i kompletan softver za online podrsku (trouble tickets, email, FAQ, support staff itd)?
Ako postoji neki GPL ili komercijalni veliki pluse je da radi sa PostgreSQL-om. PHP naravno ![]() Bitno mi je da je pouzdan .. Ima li ko da je ovako nesto probao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Hmm.. Trac je je vise project management koliko ja vidim ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 12
12 "Hvala" u 11 poruka
![]() |
![]() Firma u kojoj radim pravi softver SupportTrio, nije preskup a ima neke vrlo jake opcije. Sutra izlazi verzija 2.50 koja nosi znacajna unapredjenja.
Ako te nesto zanima o ovom softveru, pitaj, odlicno sam upoznat sa nacinom na koji radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Siva eminencija
Grand Master
|
![]() Support trio izgleda fino. Da li postoji mogucnost da koristi PostgreSQL umesto MySQL-a?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]()
![]() |
#8 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() PHPLive je samo "LiveChat" (koristio ja). Koliko sam skapirao, McKracken-u je ipak potrebno vise od toga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa daleko je on od LiveChat
![]()
![]() |
#10 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() naravno ... imam verziju ispod žita ...
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Live support - free resenje | f14Tr0n | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 20. 10. 2010. 16:56 |
ACME Software Novi Sad, is offering job position SOFTWARE QU | ACME Software | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 29. 10. 2008. 10:46 |
Plug in support | Blood | PHP | 14 | 26. 11. 2006. 11:29 |
Browser support i UI library | Dragan Babić | Planiranje i usability | 5 | 23. 02. 2006. 17:49 |
Side-Business Software: The neglected software market | mungos | e-Business | 4 | 23. 09. 2005. 15:57 |