|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Hitno mi je potreban mi je administrator servera.
U pitanju je novi server koji treba da se namesti i da se prebaci sve sa postojećeg (starog) na novi server. Uslovi: - Da nije folirant - Da me ne laže - Da može da uradi ono što kaže da će da uradi. Molim ostale, koji nisu možda kvalifikovani za ovaj posao, da mi jave telefon ili email ili neki IM kontakt osoba koji bi mogli ovo da rade.
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
|
![]() 063 8192503 Slobodan. Pozovi se na mene Dragan (web designer iz yellow pages-a).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
šegrt
Professional
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 27
14 "Hvala" u 8 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() pazi kad tacno znam kako ti je... srpsko-indijski fazon... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Boris
Grand Master
Datum učlanjenja: 01.12.2005
Hvala: 5
156 "Hvala" u 2 poruka
![]() ![]() |
![]() 064 1615617 (Boris) ako jos uvek trazis admina.
![]() |
#5 | |
Moderator
Qualified
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban Linux administrator | webgazda | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 04. 05. 2010. 23:13 |
Potreban server administrator (honorarno) | MorenoArdohain | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 10. 12. 2007. 14:30 |
Administrator za dedicated server | Miloš Lalić | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 8 | 30. 10. 2007. 16:04 |
Potreban server administrator - Fedora / ENSIM | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 24. 10. 2007. 23:17 |
Potreban sistem administrator | Nikola Subotić | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 07. 03. 2007. 09:21 |