![]() |
#1 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Gledam komentare na blogu kod Gorana Aničića pa me interesuje, ajd još neki komentar ovde, kakva su mišljenja, ako ima zainteresovanih
![]() Da ja možda krenem sa svojim? Pa.. da li mi se čini ili neki neće/ne žele da vide šta se pokazuje reklamom i koliko je različita od Appleovih? 1. Niko se ne ismejava, tj. ne promoviše se elitizam i snobizam 2. Ljude ne definišu alati koje koriste, već ono što rade, njihova dela. Alat je ipak sporedna stvar, a ne centralna 3. PC su jako različiti, a ne kao Apple proizvodi - nekoliko modela, itd. I ljudi su različiti, sa mnogo ukusa. (Doduše tu bi PC+Linux mogao još dalje da ode, zbog raznih distribucija, itd). P.S. Izvinjavam se Goranu što kradem publiku.
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 19. 09. 2008. u 23:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kao sto sam i kod Gorana napisao ... "Get a mac" reklame su nesto najuzasnije i najgluplje sto sam gledao od reklama uopste i sto je jedan od razloga (pored cene lol) sto sam ovoliko dugo cekao da uzmem jedan.
Do juce, mislio sam da gluplje od toga ne moze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Otprilike ovako
Citat:
![]() |
![]() |
#4 |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() bNasty: //updated. Nisam dobro pročitao šta si napisao
![]() Dinke: Ma OK, ali to što kažeš da je nešto "glupo" i nije neko objašnjenje. Da je reklama za Win, jasno, ali ljudi kojima je namenjena ne verujem da znaju za treće a i Apple je stavio PC==Vista, itd. Nema veze..
Commercial-Free !!! Poslednja izmena od degojs : 19. 09. 2008. u 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2005
Hvala: 21
70 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Tja, meni se sviđa. Pogotovo kao odgovor na stupidne "I am Mac" reklame.
Sad, teško da mogu da procenjujem umjetnički dojam ![]() Ionako će me optužiti da sam Microsoft krtica, pa je svejedno :P
![]() |
#6 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]() U svakom slucaju reklame su bolje (ne i zanimljivije) jer ne "mazu" nikoga ...
![]() |
#7 |
Moderator
Expert
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 10
40 "Hvala" u 20 poruka
![]() |
![]() Mislim da se odgovor nalazi ovde, to je kampanja za pozitivno brendiranje Viste koja naizgled nema "dobar prolaz".
![]() |
#8 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Sad, ne znam koliko sam objektivan ali nove MS-ove reklame (znači ne računajući one prve dve sa onim komičarem za kog nisam nikad ni čuo) su mnogo inteligentnije i duhovitije od Appleovih.
Ali sve je to nebitno. Kao što sam rekao jedno sto puta, suština je da za iste pare možeš da dobiješ mnogo bolji PC nego Mac, a što se stila i ukusa tiče, od toga sam ionako operisan što me moja gospođa redovno podseća ako zaboravim, pa mi to ne znači ništa. |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje Dragi Tata za poruku: |
![]() |
#9 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() sad ce da krenu anti-kampanje, I'm addict, I'm geek, I've got no life, I suck i slicno
![]() koliko god MS furao inteligentne i pametne reklame loyality korisnika Maca i Linuxa je na mnogo visem nivou i koristi ce svaku priliku da okrene pricu na svoju vodenicu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
I'm a PC too.
Wrote a book
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
Ja sam nekako, možda i pogrešno usled tih Appleovih negativnih reklama, stekao utisak da je tu najvećim delom u pitanju snobizam i elitizam.. Ili ono, neko stavi zlatni lanac oko vrata da bi pokazao kako je drugačiji, a neko stavi Mac na krilo da svi vide. Kao mobilni telefoni nekad? (Ponavljam, verovatno sam takav utisak stekao upravo zbog tih reklama gde se ismejava druga strana. Ne, ne mislim da su svi takvi.)
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
301 redirkecija "dinamickog" URLa na "dinamicki" URL | mb_sa | Regular expression i htaccess | 7 | 02. 07. 2008. 19:21 |
Karakteri "&" i "=" i XMLHttpRequest | Milos Vukotic | Regular expression i htaccess | 18 | 01. 10. 2007. 15:16 |
If IT really is a "profession", what is our "pro bono" contribution as IT pros? | oksite | e-Business | 26 | 12. 01. 2007. 11:18 |
"Telekom Slovenije" preuzeo "Blic.net" za 390.000 evra | Aleksandar Marković | Komunikacije | 2 | 23. 12. 2006. 14:23 |