|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() Uskoro bih trebao da pokrenem jednu promociju koja bi trebala da promoviše jedan proizvod među ljudima u dijaspori.
Neki predlog za oglašavanje? Za sada imam jedino SC, krstaricu i b92 u vidu. Drugi predlozi?
![]() |
#2 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
![]()
![]() |
#3 |
profesionalac
Qualified
|
![]() domaci.de
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() @Ivan: deluje mi prilično slabo posećen prema onome što iskopah, no poslaću upit.
@tema: da budem malo precizniji, treba mi pristup do širokih narodnih masa, nije problem da sajt posećuju i ljudi koji su u Srbiji pošto se roba nudi i njima, mada mi je koncentracija potencijalnih kupaca svakako znatno veća među ljudima iz dijaspore.
![]() |
#5 |
Webeloper
Professional
|
![]() Najvecu prodju ces imati u saradnji sa nasim autobuskim prevoznicima, sto se tice gastarbajtera iz evrope. da ti ne diktiram sad koje sve firme to rade, idi na autobusku stanicu i nadji prevoznike koji voze po Evropi jednom nedeljno bar da imaju ture ka nekom mestu. to su sve gastarbajterski busevi. Napravi sa njima dogovor u vidu flajera koje bi delili vozaci tih autobusa. ja sam radio nesto slicno ali iskljucivo za austriju i imalo je dosta uspeha
![]() |
#6 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() @GRocky: hvala na savetu, poslužiće za neku priliku verovatno, no zbog specifičnosti situacije, proizvoda i njegove distribucije, ne znači mi kao kanal za promociju.
![]() |
#7 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() B92.net - vise od trecine posete nije iz Srbije.
Bar je tako bilo ranije dok je takva informacija bila dostupna u sklopu medija kit-a, vidim da su sada uklonili infromacije o zemlji porekla posete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa dobro ti je svuda gde je podržan geotargeting. To ti je najbolja opcija, ja sam radio neke kampanje samo za Nemačku recimo ili Austriju i sl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() DMsat :P
![]() |
#10 |
Miloš Vučić
Grand Master
|
![]() ![]() :P Baš sam bio neprecizan u prvom postu ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Commision Junction (CJ) - Da li iko od njih dobija cekove | buksula | Marketing i SEO | 4 | 26. 10. 2010. 18:20 |
Kako otkriti kako je neko provalio u sajt | Aleksandar.Ilic | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 41 | 21. 03. 2008. 22:45 |