![]() |
#21 |
expert
Master
|
![]() Evo nekih fotki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
"Hvala" STELLANOVA za poruku: |
![]() |
#22 | |
Webeloper
Professional
|
![]() Citat:
Po kojim kriterijumima ? Lepsi je pogled ? Lepsi je put do vrha ? Lakse/Teze se je popeti do gore ? Lakse je stici do mesta odakle se krece penjanje ?
![]() |
![]() |
#23 | ||
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje jablan za poruku: |
![]() |
#24 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() jesi li poneo dovoljno vode ovaj put?
![]() update: na Durmitor sam se peo sa Slobom i Gojkom 2006te godine, i mogu reci da se u zivotu nisam vise istripovao nego tad. Prvo, krenuli smo kao indijanci u letnjim patikama, koje su bile kao stvorene za prelaske preko glecera, te sam vise hodao kao pas nego normalno, ali je bilo zanimljivo gledati sve te planinare kako nas gledaju u toj obuci na vrhu. Isli smo do ledene spilje, u koju se na kraju nismo spustili bas zbog obuce, a koliko nismo bili upuceni u planinarenje govori i cinjenica da smo poneli flasu vode na nas cetvoricu (cela setnja je trajala 6-7 sati)... bio je neki dogovor preko esa da organizujemo kombi za planinarenje ali je to propalo, no kako vidim da ovde ima zainteresovanih mogu da se iscimam ako hocete ![]() ![]() Poslednja izmena od Eniac : 24. 01. 2009. u 20:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() To zvuci dobro
![]()
![]() |
#26 |
Webeloper
Professional
|
![]() ufffffffff ja sam skroz za Durmitor akciju da se organizujemo preko vikenda. Ima li ko da je za, ali ozbiljno ?
![]() |
#27 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() jbt, sve planinari ovde, nikad ne bih rekao
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() pa zanimljivo je to ali geekovi se uglavnom bave tim prirodnjackim sportovima, na FONu clanovi orijentiring sekcije su uglavnom bili programeri...
@gRocky moze da se organizuje samo ako hocete, i ne bi bilo lose malo da otopli da nas ne bi trazili tamo po glecerima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja vec godinama hocu da vidim Rilu, ali nikako da mi se uklope termini... doduse odkad sam se udebljao nekako mi je rafting postao privlacniji od planinarenja, tamo je sve nizbrdo
![]()
![]() |
#30 |
Miljan Karadzic
Certified
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Na balkanu Hrvati najbolji SEO majstori | trazimcuruzabrak | Marketing i SEO | 50 | 31. 08. 2011. 11:19 |
service koji otkriva koji je font koriscen u nekom logo-u | robi-bobi | Linkovi | 3 | 09. 09. 2009. 14:47 |
Zna li neko koji je ovo CMS? | Dzordz | Web aplikacije, web servisi i software | 0 | 24. 01. 2008. 20:01 |
digg like sajtovi na Balkanu? | ppavlovic | Marketing i SEO | 26 | 09. 11. 2007. 10:43 |
Po prvi put na Balkanu, a mozda i sire: NiiT SWEB - dodji i pokazi sta znas | Aleksandar.Ilic | Linkovi | 6 | 27. 04. 2007. 13:34 |