|
e-Business Elektronsko poslovanje, e-Commerce, poslovanje uopšteno.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#31 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 27.09.2007
Hvala: 2
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() hvala za iskrenost pre svega...
u ovako uredjenoj drzavi drzavni lopovi ce naravno ganjati sirotinju .. one koji dobiju 100 dolara na par meseci .. i je*ace im kevu sto se zezaju sa zakonom koga ni oni ne znaju .. cuh da ceda vozi auto od bebe .. a kako beba ima auto od 150 iljadarki niko ne pita ... jbg .. to je serbia ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Beba ima marketinsku agenciju
![]()
![]() |
#33 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Nemoj da se pališ, do sad nisu ganjali ni za mnogo veće sume, tako da sigurno neće početi od onih koji dobiju 100 dolara na par meseci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.12.2005
Hvala: 0
5 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() A kakve veze ovo ima s temom?
![]() |
#35 |
član
Certified
5 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() A zašto? Prvi put čujem za isti, pa - šta su prednosti / mogućnosti?
![]() |
#36 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() Epassport nije loša stvar radi slično kao i moneybookers.
Osim što postoji mogućnost da se od epassporta dobije visa kartica sa kojom je moguće podizati kesh na bilo kojem bankomatu u svetu - pa čak i u srbistanu. Kako se novac skida direkt sa epassporte računa nema poreza jelte, jedino što u ovom slučaju može biti downside je provizija koje banke uzimaju kada na njihovom bankomatu koristite karticu koja nije matične banke. Inače, još jedna stvar vezana za epassporte, doduše vezana za uplate na isti ne za isplate, nije moguće uplaćivati novac na epassporte nalog karticom iz srbije. Dok je na moneybookers moguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa dobro, ako imas epass account trivijalno je prebaciti novac sa jednog na drugi. Uz to na epass-u imas i visa virtual (za placanje preko neta), pored plasticne kartice koju spominjes.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
član
Certified
5 "Hvala" u 4 poruka
![]() |
![]() Aha, jasno.
Ok, to je maltene isto onome što već imam sa 2checkout.com i Mastercardom koji za njih izdaje Payoneer.com. Vrlo sam zadovoljan tim servisom, ima troškova ali je sve to podnošljivo. Jedina iole ozbiljna stvar je limit koji maksimalno može da se ima na računu/kartici je 12.000$. Za sada nemam problema tog tipa, a kad ih bude, pevaću od sreće. ![]()
![]() |
#39 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da, Payoneer.com je skoro ista stvar kao i epass. Oni koji koriste oba mogu da eventualno kazu razlike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Expert
|
![]() Sto svi imate iste probleme a necete da se iscimate da resimo...
www.srp.gov.rs se bavi time. Imam i prvi rezultat procitajte http://www.esrbija.net/showthread.php?p=1911#post1911 ali, ne mogu sve sam... hajde mi pomozite pokrenuo sam http://www.devprotalk.com/t7169-ekon...-problemi.html i svi ste iskulirali. uf ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Hitno potrebna pomoc - RentACoder i placanje poreza | JustBest | e-Business | 29 | 01. 11. 2010. 05:44 |
Fiskalni racun | webgazda | e-Business | 42 | 28. 05. 2010. 23:33 |
Pitanje u vezi poreza za građane | zoki | e-Business | 40 | 05. 03. 2010. 17:48 |
Placanje na ziro racun kompanije u inostranstvu? | Protos | Sva početnička pitanja | 3 | 12. 07. 2009. 12:08 |
Devizni racun u hrvatskoj ili bih i prilivi iz inostranstva | raindog | e-Business | 25 | 29. 01. 2009. 19:27 |