(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Jel ima neko predstavu sta je ovo i da li je ovaj bug adresiran ranije? Nisam ga sretao i koliko mi je poznato--samo meni se dogadja.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Kakvi tikovi
![]() 1. U IE se meniji pomeraju 2. U FF mi treperi sav kod u tekstu kad prelazim preko linkova iz menija 3. Plašim se da startujem neki drugi browser ![]() [edit]Mali split, isečeno iz teme o peeckaboo bugu.[/edit]
activeCollab - Project Management and Collaboration Tool iz domaće kuhinje | area51.rs - Blog Poslednja izmena od Ilija Studen : 10. 02. 2006. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ja vidim ok u FF 1.5.0.1 - Ništa ne treperi.
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ isto u ff 1.5
![]() |
#5 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Situacija 1 - normalno stanje linkova u navigaciji
Situacija 2 - hover linkova u navigaciji Primeti razliku boja koda (monospace). Kako prelaziš preko likova boja se menja tako da dobiješ neko odvratno treperenje. Ne znam stvarno u čemu je problem pošto se, čini mi se, dešava samo meni. Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1
![]() |
#6 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() opera 8.51, takodje sve ok
![]() |
#8 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
Hvala: 0
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#9 |
Dejan Katašić
Wrote a book
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Branko, ta stranica je odlična iz IE !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Fora je u tome sto sam se :
1. Ultra namucio da relpiciram ovo ponasanje (u jednom od pokusaja je sve bilo OK, u drugom je cela stranica skakala u levo) 2. Desava se i kada nema floatova parenta 3. Desava se i kada nisu korisceni procenti za dd, tj. kada su sve margine i padding anulirani Pojma nemam, taj. ul sa floatovanim li ga zeza. [edit]Editovano da ima smisla, sorry, sad sam ustao[/edit] Poslednja izmena od Dragan Babić : 10. 02. 2006. u 10:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|