![]() |
#51 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Iskreno ne bih išao na tu BLP priču (bolji, lepši, pametniji). Više mi se sviđa nešto duhovito i tek na "drugu loptu" povezano sa IT. Recimo, mungos fazon je blizu, možda "do'vati" ?
![]()
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman I don't always know what I'm talking about but I know I'm right! Poslednja izmena od bluesman : 11. 02. 2006. u 17:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 93
525 "Hvala" u 19 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Deder programiraj to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
profesionalac
Professional
|
![]() Citat:
Kao sto si rekao, treba izbaciti u plan IT, ali mislim da ne treba da bude dugacko, a da opet prenosi jasnu poruke. npr. DPT Make IT clear DPT Make IT bright DPT IT za sve DPT sve za IT (nesto tipa sve za vasu kucu) DPT sve o IT jasno kao DPT . . . Moze nesto na ovu foru
![]() |
![]() |
#54 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Trla baba LAN
![]()
![]() |
#56 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() DPT - <hardcoding status="true">DevProTalk</hardcoding>
![]() |
#57 |
profesionalac
Professional
|
![]() A da izaberemo top 20 pa ih biramo onako random
![]() Jos jedan predlog: DPT - Jedemo malu decu i spaljujemo nevernike
The knack of flying is learning how to throw yourself at the ground and miss. Poslednja izmena od Bojan Zivanovic : 11. 02. 2006. u 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Python Ambassador
Master
|
![]() Off Topic: A zašto jednostavno ne uposlimo Bull**** generator ![]()
![]() |
#60 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
Vidim da svi pokušavamo IT da provučemo. Ja se ne bih toliko vezao za IT, pošto forum generalno i nije IT, već je target dosta uži, IT je suviše širok pojam. E sad ja mnogo tupim, ali ne umem drugačije da prenesem svoju ideju.
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Konkurs za PHP programera | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 11. 2008. 11:50 |
CRI OR - otvoreni dan | torbica | IT događaji | 0 | 22. 03. 2008. 01:19 |
Konkurs za 3 JAVA programera | dekipet | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 12. 06. 2007. 15:21 |