Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
expert
Master
Datum učlanjenja: 20.12.2005
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ima li za Win neki on-screen colour picker kao sto ga ima KDE (Linuxovci znaju o cemu pricam)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
Professional
Datum učlanjenja: 04.06.2005
738 "Hvala" u 83 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
#3 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() E super, ovo je idealno za web kada boja HTML elementa treba da se uskladi sa bojom na slici.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pušelja Predrag
Professional
|
![]() Imam ja ovako nesto
http://wellstyled.com/tools/colorscheme2/index-en.html P.S. sada vidim da je picker u pitanju, nema veze mozda i ovo posluzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() meni colorzilla na firefoxu radi posao... ima i favorites koji mogu da se izvezu u txt fajl, sto je fenomenalna stvar...
![]() |
#6 | |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#7 |
expert
Master
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Upravo sam skinuo colorzillu. Nije lose, ali mi se onaj colour picker vise svidja, imam i uvecanje, a radi i sa Picasom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Evo ovo je odlican alat
![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Style Switcher with Color Picker | Mladjo | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 07. 03. 2010. 20:06 |
Any Colour You Like vs Da li je moguće... | mungos | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 9 | 09. 07. 2007. 15:09 |
Liquid or fixed web site design - screen resolution | mungos | Web design, Layout, User Interface | 32 | 13. 12. 2005. 15:53 |
Xtra lite AJAX color picker | WinterMute | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 8 | 04. 07. 2005. 09:15 |