![]() |
#41 |
Ivan Pavković
Qualified
Datum učlanjenja: 15.01.2007
Hvala: 42
16 "Hvala" u 16 poruka
![]() |
![]() Ja i dalje ne mogu da zamislim toliko vazan poslovni sastanak koji bi nekog odvojio od zene tokom porodaja ako on zeli tamo da bude na nacin na koji si ti objasnio u poruci.
No, kao sto ti rece, to je potpuno individualno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 71
175 "Hvala" u 58 poruka
![]() ![]() |
![]() Ne kazem da bih ja to uradio, ali kazem moguce je da neko zbog toga ne bude na porodjaju. Ako se zena npr. porodi mesec dana pre termina a muz u inostranstvu to je npr. takav slucaj. Iako ja smatram da kada zena udje u 9. mesec (a rekao bih i u 8.) muz bi trebalo da je uvek blizu.
![]() |
#43 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da ste se udaljili od teme, da li neko želi ili ne želi da prisustvuje porođaju to je individualna stvar, i zavisi ne samo od muškarca nego i žene, ima žena koje ne žele da ga vide tu, a opet neke zahtevaju. Ne bih ja tu puno filozofirao - neko voli, neko ne voli, a neko "mora"
![]() Ovde je važnija priča zašto onemogućavati onima koji to žele, zašto se kod nas očevi isključuju iz svih važnijih događaja. Više se i ne sećam da li sam se "žalio" ovde, ali meni nisu dali da legnem sa detetom u bolnicu kada je operisao krajnike, jer je to "mamin posao" i kao "šta ti pada na pamet". Zato je morala mama da legne a ona je bila daleko potrebnija kod kuće gde smo imali još jednu bebu koju je još uvek dojila.
![]() |
#44 |
Python Ambassador
Master
|
![]() [irony]Mislim da se ova tema udaljila od svrhe foruma.[/irony]
![]() |
#45 | |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Citat:
Na kraju sam pazio na dete preko dana 18 meseci. Zbog frilensinga u tom periodu, prema mojoj racunici, nisam spavao nesto vise od 60 noci ni sekunde. Kako lep i nezaboravan period je to bio.
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Prisustvo brenda - online marketing | glaspodrinja.com | Marketing i SEO | 0 | 03. 08. 2010. 14:10 |
'alo ... pošto najbolji TV? | noviKorisnik | Opušteno | 2 | 01. 02. 2006. 10:00 |