Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
|
![]() U pregovoru sam za partime saradnju i klijent trazi da radimo preko oDeska.
Da li si mozda radio na odesku nekada? I da li znas kako mogu nekako da povezem da mi doalzi direktno na racun firme? kako da izvucem pare odatle a iz Srbije sam. Pokusao sam da povezem kraticu na njihov servis ali iz nekog razloga odbija... Kako si ti to resio? Pozz -Ivan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Ama bas niko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ja sam jednom radio ali je posao na kraju propao pa nisam imao prilike da dizem pare
![]() Fora je sto imas neki software koji pravi screenshotove i meri koliko radis pa onda ti na osnovu toga cepas radne sate. Naravno instaliras u virtualnoj masini i koga briga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
|
![]() Znaci nisi nasao nacin da podignes pare preko njih.
Taj fazon, gledanje preko ramena ![]() Hvala nisam znao za tu opciju. Moracu dobro da proverim na sta pristajem. Poslednja izmena od Ivalex : 13. 03. 2010. u 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Dobra strana oDeska su oni njihovi testovi (barem sa aspekta naručioca posla)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
sms i cc naplacivanje | pravo_u_raj | e-Business | 2 | 28. 09. 2005. 04:31 |