![]() |
#11 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Heh,
Slicna situacija i sa mojim pokojnim rodjakom.Vozeci se na motoru kao suvozac(jel' se tako kaze ![]() Svi se razbjeze(posto su skupa bili),sakriju auto,i montiraju da je sam motor vozio! Policija ih pohvata,tako sto jednom uzmu telefon i preko poruka otkriju cijelu stvar. Ovaj sto je vozio motor,"tatin sin" zavrsi u zatvoru,da bi bio pusten do konacne presude. Posle 35 dana kome na vojnoj akademiji u Bg,premine,a doktori napisu da je umro od "upale pluca".Tako da je ovaj oslobodjen optuzbe. Zanimljivo da je vlasnik auta u koje su zapucali,tuzio moju tetku,radi nadoknade. I to je ono,dobro si prosao,moze i gore ![]() Stvar se desila u Zrenjaninu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||
Banned
Professional
Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ja ludak rekao da je bio od prilike na 50m sto je ne moguce i ne bitno! bitno je da je na uvidjaj dosao njegov drugar kome je rekao ispred mene da je vozio 180km/h! ovaj mu rekao da napise 40km/h u izjavi i sama skica uvidjaja je uradjena bez ostala 3 vozila, 2 pretecena i 1 koje je islo na direktan sudar! ispada kao da je "baja" vozio normalno i ja mu izleteo itd.. Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() a danas ti druze prava veza u pravosudju cini da evo kao ovde, dobijes pare a da me je udario 1 metar desno, izgleda da bi me optuzili za samoubistvo ![]() jer kako da neko sa vezom ubije nekoga, van svake zdrave pameti ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() a i druga stvar, kad sam pisao prvu izjavu na licu mesta nisam bas bio "pri sebi", bio sam u soku jer sam na trenutak pomislio da je ludak poginuo
![]() ![]() u zapisniku samo stoji iz kog i ka kom pravcu smo se kretali, nista vise ![]() --- dakle, izracunao sam zaustavni put za brzine od 40, 60, 80 i 150km/h! dakle pobijam prvo brzinu kretanja time sto je ne moguce da dva vozila koje je preticao (koja su u trenutku zaustavljanja bila ispred divljaka) nisu zavrsila u mojim kolima ako je to bilo 50m razdaljine! dakle udaljenosti nisu tacne! onda, ako se kretao 40km/h kako nije uspeo da se zaustavi, vec je kocio oko 75-50m po mojom slobodnoj proceni bez traga, i 25m sa tragom, udarivsi me i zavrsavajuci 30m dalje? kako je to moguce ako je vozio 40km/h? onda, da je sve to tacno, ja sam mu ostavio prostora da prodje, zasto nije prosao? i sudija ce ponovo da pita zasto ![]() a sada cu da zahtevam da ovo bude uneto u slucaj kao "exprertski" zakljucak, koje ce svaki normalan sudski vestak moci samo da potpise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() imam tu jos par bitnih teorija i teza za pobijanje osnovnih cinjenica, ali da ne iznosim sada sve i da vas smaram bez veze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ ma nemoj sve da otkrivas...i druga strana je primecena da se muva na ovom forumu!
![]() |
#16 |
Banned
Professional
9 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() sta se muva? daj reci da znamo dali upravu da spankujemo
![]() |
![]() |
![]() |