![]() |
#51 | |
majstor
Wrote a book
|
![]() Citat:
![]() Stvarno se ne bih usudjivao popravljati ova nova auta, tj osim poklopaca od ulja i posude za tecnost za brisace ne otvaram nista ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Mister
Master
|
![]() Не смета мени ћирилица, него ми смета да тек тако посрбљујем енглеске речи. Ако се пише ћирилицом, зашто се не пише просто: МОТО МИСИЈА, МОТО СКУП. Чему инсистирање на речима "БАЈК" И "РОК" и инсистирање на ћирилици.
![]() |
#53 | |
Mister
Master
|
![]() Citat:
П.С. Сви су добродошли
![]() |
![]() |
#54 |
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() 1. Pa i reči "MOTO" i "MISIJA" su stranog porekla, zar ne? I te reči su nekad "posrbljene" kako kažeš, samo dosta pre, pa si navikao.
2. Opet, ne znam što stalno uplićeš ćirilicu, zar bi nešto bilo drugačije da piše: "BAJK ROK MISIJA"? Mislim da bez potrebe kriviš to pismo za nanetu duševnu bol ![]()
![]() |
#55 |
Mister
Master
|
![]() И латиницом је глупо када се напише БАЈК РОК. Сигурно је исправније BIKE ROCK MISIJA или МОТО МИСИЈА него БАЈК РОК мисија. Смета ми као што би ми сметало и вен самван вуд врајт инглиш лајк дис or lajk dis.
![]() |
#56 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() sto se tipografije tice, postoji jedno istrazivanje (mislim da je neko sa psihologije radio) koje pokazuje da se ljudima u Srbiji u proseku vise svidjaju logotipi na latinici nego na cirilici. Ne znam bas mnogo detalja oko svega toga, niti koje je tumacenje toga (navika?), ali eto statistika tako kaze.
![]() |
#57 | ||
I'm a PC too.
Wrote a book
Datum učlanjenja: 05.06.2005
Hvala: 82
130 "Hvala" u 89 poruka
![]() ![]() |
![]() Citat:
A u tom primeru što si dao: Citat:
Iskreno, mislim da je besmisleno reći da reč "rok" nešto ne paše našem jeziku (pismo je nebitno, neću više da ponavljam) . Kao nismo od malenih nogu navikli na tu reč, ne koristi se svakodnevno ili nismo čuli za Rokere s Moravu? Za "bajk" nisam siguran, zato i rekoh da bih ja lično rađe koristio reč "moto". Toliko ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Milan Cvejic
Wrote a book
|
![]() Pa to, sada cemo da koristimo kamen i kotrljanje.
:P
![]() |
#60 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() Kad smo vec kod ludih klijenata, necu nikad zaboraviti jednog lika sto sam mu radio sajt za stampariju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Torrent klijenti, plugin support | Ivan | Opušteno | 2 | 29. 11. 2009. 14:39 |