Sva početnička pitanja Sva početnička pitanja bi trebala da se postavljaju u ovom forumu, a ako se pretvori u kvalitetnu diskusiju interesantnu svima - prebacićemo je u odgovarajući forum. Molimo "znalce" da ne omalovažavaju početnike, ako žele da pomognu svi ćemo biti zahvalni, ako ne žele, neka preskoče ovaj forum. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Mister
Master
|
![]() Podigao sam WP na neki host i trenutno pristupam preko IP adrese. WP gađa apsolutnu adresu za CSS u front-end delu a u back-end-u učitava CSS preko ovoga:
wp_admin_css( 'css/global' ); wp_admin_css(); wp_admin_css( 'css/colors' ); wp_admin_css( 'css/ie' ); Da ne kopam sad po tih milion fajlova, gde su definisane te funkcije?
![]() |
#2 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kôd:
grep wp_admin_css -i * | grep function |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mister
Master
|
![]() Hvala ali sam rešio tako što sam promenio URL na IP adresu u WP-u/bazi. Hteo sam da postavim relativne putanje za CSS ali sam shvatio da će verovatno još nešto da iskrsne pa sam odustao. U svakom slučaju, učinilo mi se da je ovo glupo rešeno u WP-u.
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PONUDA: Linux sys. admin trazi posao | ram | Poslovne ponude i zapošljavanje | 12 | 26. 10. 2010. 13:21 |
Wordpress kastumizacija tema iz admin panela | Ivalex | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 17. 03. 2010. 20:24 |
OAS Berlin looking for PHP, Ruby Devel., Flashers,Web Designers, Linux and DB Admin. | rade.popovic | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 23. 01. 2009. 15:26 |
Admin + Useri koji edituju svoju stranicu | shoba | PHP | 1 | 09. 07. 2008. 11:34 |
wordpress | chux | Opušteno | 1 | 27. 01. 2007. 17:41 |