![]() |
#11 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 22.05.2010
Hvala: 1
3 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Ok, sada kada smo resili porodicne probleme, mozemo da se vratimo na temu. Krenuto sam pricu o njima iz razloga sto sam video najskuplje reklame na bureku od strane velikih firmi sa njihovim kodom sto ih po meni cini ozbiljnim igracima. Koliko vidim FastBridge jos nije aktiviran u Sbiji pa me zanima cije se to reklame vrte.
Poslednja izmena od kolenoblata : 24. 05. 2010. u 05:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
profesionalac
Professional
Datum učlanjenja: 15.06.2007
Hvala: 0
50 "Hvala" u 9 poruka
![]() |
![]() Citat:
Pogledao sam audience.com.hr i stvarno me zanima kako oni prikupljaju podatke o poseti i ostale podatke o sajtovima??? Jel se postavi neki kod? Mada nesto sumnjam da se postavlja kod obzirom da su prisutni najaci hrvatski sajtovi. Mislim koja sila treba naterati B92 da stavi bilo kakav kod na svom sajtu...... kolenoblata a kako znas da oni placaju mnogo za svoje reklame??
Igrice Poslednja izmena od trazimcuruzabrak : 24. 05. 2010. u 09:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
I think I'm a sofa...
Professional
Datum učlanjenja: 16.11.2005
Hvala: 9
28 "Hvala" u 25 poruka
![]() |
![]() A lepo sam vam postovao linkove u prvoj poruci - ali hajde sada opet.
GemiusTraffic cija je jedina svrha auditovanje traffic-a http://gemius.com/pl/products_traffic_about Naravno da je potrebno integrisati thirdparty code da bi radilo, jednostavno nema drugog nacina. Kao sto si video dobro na audience hr - svi veliki sajtovi su na spisku, na osnovu tih podataka o poseti kao i podataka o demofrafiji i psihografiji posete se radi medijsko planiranje. Ukratko: ko nije na spisku nema oglasivace. Mnogi (najveci) sajtovi u hr su pravili "eksperimente" izlazili iz gemius sistema, posto nisu bili zadovoljni rangiranjem. Ali kako se prihod od oglasa vrlo brzo drasticno smanji - vrlo brzo su se vracali. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
SEO/Copywriting u Srbiji | Lalaland | Marketing i SEO | 30 | 18. 01. 2008. 20:19 |
Turizam u Srbiji | oliver78 | Opušteno | 6 | 27. 11. 2007. 09:52 |
CRM u Srbiji | Eniac | e-Business | 1 | 24. 06. 2007. 20:30 |
Praćenje posećenosti sajtova u Hrvatskoj - Projekat Gemius | Dragan Varagić | Marketing i SEO | 1 | 15. 08. 2006. 03:12 |
IT u Srbiji | Dejan Bizinger | e-Business | 21 | 24. 12. 2005. 00:29 |