|
Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A bre vi sa severa...a kamo gi trubaci?
![]()
![]() |
#12 |
Mladen Milentijevic
Professional
Datum učlanjenja: 20.06.2007
Hvala: 43
21 "Hvala" u 21 poruka
![]() |
![]() A sto se brate ne aktiviramo na rs.wordpress.org napravimo par meetups pa dovedomo posle toga i Matta i Fredericka i Joosta i Justina kod nas a vec imamo Prelovca za kojeg Frederic rece da je naucio dosta od njega pa jos zovnemo i Hrvata Grakalica,, nece karta ni za njega mnogo da kosta pa mozemo i sve da ih docekmo sa trubaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 26.06.2007
Hvala: 15
7 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
Citat:
----- hvala ljudi.. stavio sam Super Cache, a do sada sam koristio W3 Total.. pingdom kaže oko 10 sekundi, što je sporo, mada se sajt po meni brže učitava. Takođe sam stavio i WP minify plugin koji spaja sve CSS i JS u jedan fajl. Neam pojma.. mislim da ću još izdržati sa ovim hostingom ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Mogu ti dati ja da probaš... ako te ne mrzi da seliš site.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 14.10.2006
Hvala: 39
17 "Hvala" u 14 poruka
![]() |
![]() 1. treba ti managed vps, tako da ne moras nista da radis
2. pitaj da ti oni presele sajt, meni su to uradili free i otarasis se mogucis problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
lelemud
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 11.09.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Ja sam bez predznanja uzeo VPS kod hostgator-a u USA. Mogu ti reci da sam zadovoljan. Uzeo sam level 6 (posto oni imaju po levelima sta i kako hoces) i na njemu drzis neke od mojih sajtova. Mogu ti reci da im je online podrska super te shodno tome uspevam da resim sve probleme, ali naravno sve to uz poznavanje engleskog jezika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 30.04.2010
Hvala: 1
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Shared vs vps...naravno da je teze odrzavati vps ali uz neki control panel na konju si vrlo brzo.Uzmes samo u obzir da mozes da instaliras sta hoces, podesis sta hoces, dodas sta hoces i oduzmes, sve kako tebi odgovara.Sam si i odgovoran ako nesto zeznes, mada sve se moze ispraviti.
Uz directadmin i firewall,fail2ban, inicijalno podesavanje httpd configuracije kako tebi odgovara...taj wp blog bi trebao da leti a ako ne onda ponovo tweakujes podesavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
shared office | miloshz | e-Business | 6 | 25. 08. 2008. 15:13 |
A gde ima? (Novi blog posvećen stvarima i uslugama koje je teško pronaći) | chux | Linkovi | 4 | 04. 02. 2008. 08:15 |
Shared hosting za statičke stranice. | Dragi Tata | Web Hosting, web serveri i operativni sistemi | 3 | 11. 02. 2007. 15:38 |
Muke poslodavaca -- Zašto je toliko teško naći stvarno dobrog web developera | Ilija Studen | e-Business | 130 | 17. 09. 2006. 17:23 |