Komunikacije VOIP (Voice Over IP), handheld, Instant Mesengers, protokoli, P2P...ICQ, Jabber, MSN, ... |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Meni je ovo preglednije
via [ES] Poslednja izmena od nixa : 20. 09. 2010. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 15.02.2010
Hvala: 5
7 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() samo ukratko da reknem par rechi
telenor je djubre od operatera, MTS i drugi operateri stalno daju neke akcije, besplatne poruke, besplatni minuti a telenor nikad nista, ko da ce crci ako daju. Gledah skoro listu njihovih postpaid paketa, mislim tolko su zapetljali stvari da mene nista nije jasno kolko je sta tacno para, nacisto bezveze. VIP ili MTS pitanje je sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Telenor
![]()
"Hvala" 3banchi za poruku: |
![]() |
#24 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ne znam kako možeš da kažeš da je "Telenor đubre od operatera" samo zato što ne daju džabe dovoljno često? To je kao da kažeš da je Apple đubre zato što ne dele besplatno iPad ili Mercedes sranje jer mora da se plati. Ne razumem uopšte te kriterijume.
![]() |
#25 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Ima sad onaj kineski Chery, klima, alu felne, el. podizači, sve u osnovnom paketu opreme. Mercedes jeste sranje.
![]() Citat:
![]() A 1000 besplatnih poruka koje mogu da se potroše u roku od 7 dana i slične akcije, nisu nešto po čemu bih se ja opredelio da odaberem operatera. Osim ako ne planiram neki SMS spam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
deda
Certified
Datum učlanjenja: 06.05.2008
Hvala: 3
18 "Hvala" u 15 poruka
![]() |
![]() ako nekome trebaju besplatne sms poruke, dacu mu moj telefon kad me navata u realu, pa nek spuca sve do jedne...ionako ih ne koristim osim da zeni kazem kako je volim i drugaru posaljem : fut... mrzi me da kuckam,lol...
"Hvala" deda za poruku: |
![]() |
#27 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Ja sam u Telenoru već godinama, Prenesi paketi već duže vreme, i vrlo sam zadovoljan. Telekom ne razmatram ni za šta zbog "zasluga" iz prošlosti (i ne verujem u njihov preobražaj), ali VIP pratim redovno i do sada nism našao razlog da promenim operatera.
U Telenoru mi se minuti prenose i nagomilavaju (pogotovo kad odem na odmor i sl.) što obezbeđuje dodatan komfor, sa jednim brojem (ženom naravno ![]() Jedinu zamerku sam imao na prenos podataka, mislim da je ranije trebalo da se uvedu paketi sa uključenim prenosom podataka i da se napravi veći dijapazon tih paketa, ali i to je u poslednjih godinu dana urađeno i sada je ponuda odlična. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 18.04.2007
Hvala: 76
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Kako to telenor ne daje akcije?!
https://www.elitesecurity.org/t38421...lna-Mix-ponuda Koristio sam i telenor i mts i prepaid i postpaid i krajnji zakljucak je da je to sve isto s*anje drugo pakovanje. ![]() Samo je razlika u nijansama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 02.12.2006
Hvala: 0
7 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Ja sam u velikom problemu jer su mi racuni dosta visoki pre svega zbog roaminga, jer sam prakticno stalno u inostranstvu - kad kazem stalno mislim bar jednom u toku meseca kada stize racun.
Telefon moram da koristim i kada sam napolju, nisam stalno u istoj zemlji vec, naprotiv, putujem na razne strane, tako da ne mogu da uzmem karticu u toj stranoj zemlji. Nije mi opcija ni uzimanje onih prepaid estonskih ili cijih vec kartica zbog broja koji svi znaju i na koji me zovu vec godinama. Prosto ne mogu da verujem da ne postoji recimo kod Telenora neka ponuda za ljude koji dosta putuju, pa neka je mesecno i 8.000 ili 10.000 pretplata, ali da postoje neki popusti na roaming, SMSove iz roaminga i slicno. Da ne pricam da mi je jos posebno razocaranje kada posle n-tog tolikog racuna dodjem u Telenor da uzmem novi telefon a oni traze da potpisem ugovor na 2 godine - iako sam preko 10 godina kod njih sa tolikim racunima!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ima VIP-u neke pakete za roaming, nisu losi realno.
Ja sam konstantno van zemlje, ali trudim se da gasim telefon i da koristim skype ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Izbor PHP Framework | dootzky | PHP | 100 | 21. 02. 2010. 18:15 |
Prvih 20 internet operatera dobija odobrenje za rad | Aleksandar Marković | Komunikacije | 0 | 22. 12. 2006. 12:54 |