![]() |
#11 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Ako imas pekaru, naravno da ces otvoriti domen bureksasirom.com i bureksamesom.com, a imati i glavni domen PekaraIvanovic.com, kao brend.
Mnogo lakse i brze ces dobiti kupce koji vole sir i koji vole meso. |
![]() |
![]() |
"Hvala" Ekvador za poruku: |
![]() |
#12 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 05.08.2009
Hvala: 5
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() ^ offtopic: Samo sto ne postoji burek sa sirom.Burek je burek,sve ostalo su pite
|
![]() |
![]() |
"Hvala" Vitkovic za poruku: |
![]() |
#13 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^^ tacno, ali iz SEO ugla su ti oni koji ne znaju sta je burek, a sta pita isto jedna mini nisha koju treba uloviti
![]()
![]() |
#14 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 12.02.2009
Hvala: 22
57 "Hvala" u 41 poruka
![]() |
![]() Za samo jednu uslugu imam tacno 57 domena i 214 blogova, gde sam uzeo lepo adwords keyword i izlistao sve sto traze. 57x10=570 dolara godisnje, to je 47 dolara mesecno . Unikatan text, sa jako malo backlinkova, isplati se 10x vise nego adwords ili bilo koja ppc kampanja, o banerima da ne pricamo. Naravno to su sve domeni sa dve , tri ili 4 reci, ipak top reci sa ovakvim slabim backlink kampanjama ne idu.
edit: bitna napomena, google iz nekog razloga OBOZAVA html ciste sajtove,znaci nikakvi cms giga wordpress joomla ultra, samo cist kod od 20-tak strana. Poslednja izmena od Ekvador : 08. 01. 2011. u 17:05. |
![]() |
![]() |
2 članova zahvaljuje Ekvador za poruku: |
![]() |
#15 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() jel google kapira da su svi blogovi od istog vlasnika ako svi imaju isti adsense nalog?
![]() |
#16 |
novi član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 1
2 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Mogu samo da se 100% slozim!
![]() |
#17 |
expert
Grand Master
Datum učlanjenja: 11.04.2010
Hvala: 141
959 "Hvala" u 153 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pa to je normalno, more content, less crap.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2009
Hvala: 14
19 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Google jako dobro zna ali ne uzima u obzir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne znam, ali pretpostavljam
![]() ne ozbiljno, pitam jer me zanima sta drugi misle, kao reality check, jer moje licno iskustvo je na relativno malom i uskom uzorku i mnogo vise teorijsko nego prakticno. Ovako lepo mozemo da uporedimo beleske, pa cu posle mirnije da spavam ![]()
![]() |
#20 | ||
član
Certified
Datum učlanjenja: 11.10.2009
Hvala: 14
19 "Hvala" u 17 poruka
![]() |
![]() Citat:
Prvo Google ne obožava html sajtove iz nekog razloga. Prirodan jezik mašine koja čita sajtove je html i iz tog razloga jeste favorizovan. Glupost. Drugo izraz "čist kod" ne postoji. Html je Html, gledao ti source od bilo kog CMSa ili ne. Važi se output, a to zavisi od šablona. Google ne može da vidi php ili bazu, ali može da izmjeri brzinu sajta na osnovu nekoliko faktora i da vidi da li je kod iza sajta težak ili nije. Treće, u SEO terminologiji, još nisam čuo izraz "od 20-tak strana". |
||
![]() |
![]() |
"Hvala" Leftfield za poruku: |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|