![]() |
#1 |
web dizajner u najavi
Certified
Datum učlanjenja: 07.05.2009
Hvala: 53
5 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Ovo mene oci varaju ili su promenili dizajn....
![]() |
#2 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ima jedno par dana, jako losa arhitektura home strane , nesto menje losije internet ( aka info strane ) ali jako poboljsana unutrasnja strana ...
![]() |
#3 |
web dizajner u najavi
Certified
5 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Da unutrasnja je poboljsana ali je index stvarno uzas za takav jedan medij, mogli su to i bolje
![]() |
#4 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ne znam sto svi dizajneri u poslednje vreme stede na paddingu, jesam ja MD sto bi blues rekao, ali ovaj dizajn je prilicno traljav...
![]() |
#5 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ono sto meni nije jasno je zasto niko ne radi iteracije naslovnih strana ... evo recimo gledam blic.rs od kada su lansirali i oni i dalje drze naslovnu stranu na isti princip. Jednostavno je nemoguce da su napravili takav landing page koji je tako dobar da nema nikakve metrike da se bilo sta poboljsa ...
Imam i dalje utisak da je u Srbiji metrika koju daje interfejs daleka buducnost a iteriraj i lansiraje je naucna fantastika ... Primer medija koji samo se time bavi ( serviranjem vesti, ne njihovih ) http://www.huffingtonpost.com/ je pre neki dan prodat za preko $ 300 miliona, tako da ocigledno tu ima necega ...
![]() |
#6 |
Dejan Grujic
Professional
Datum učlanjenja: 29.09.2005
Hvala: 9
64 "Hvala" u 40 poruka
![]() |
![]() Ne znam kako vas, ali mene sad B92 podseća na novi Windows Phone 7 interfejs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() @nixa: Iz mog iskustva sa Kurirom, jedva plate da se i prva verzija uradi... ili zaista nema para ili novinske kuce ne znaju kako da naprave pare od sajtova, ali generalno su svi nezainteresovani za to, imaju sajtove zato sto ih i svi drugi imaju i to je to (cast izuzecima)
![]() |
#8 | |
web dizajner u najavi
Certified
5 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() |
![]() |
#9 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Koliko se sećam, pošto B92 sada reklame na sajtu naplaćuje po prikazu,
baner u vrhu strane je bio oko 3000 eura mesečno, ostali manji sa strane, kao i ciljani, po kategorijama, auto, tehnopolis itd... sve zajedno oko 7-8K eura. Što nije mala suma -- i da, kaže jedan od komentara, na temu > novi dizajn Citat:
![]() Poslednja izmena od metaphysic : 09. 02. 2011. u 09:34. Razlog: wp |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 16.04.2009
Hvala: 0
7 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() Cinjenica je da kad god se promeni dizajn 90% posetilaca koji su dolazili ranije ce reci "ne svidja mi se, bolje je bilo pre" iako su isto to rekli i prilikom poslednje promene.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|