![]() |
#1 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 03.05.2007
Hvala: 40
51 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Konacno affiliate-s iz srbije mogu da se uclane na Clickbank.
|
![]() |
![]() |
8 članova zahvaljuje buksula za poruku: |
![]() |
#2 |
golden
Datum učlanjenja: 03.05.2009
Hvala: 4
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Možeš li reći nešto detaljnije. Koliko uzimaju provizije, koje podatke traže, dali se odbija porez i sl?
![]() |
#3 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 2
8 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() Cool ali jedino isplacuju chekovima u Srbiju... Sto ce reci "i dalje nista".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ sta je cudno u tome ?
![]() |
#5 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Hvala: 2
8 "Hvala" u 7 poruka
![]() |
![]() Smaranje sa chekovima i chekanje po 2 meseca da dodjem do svojih para.
Poslednja izmena od zoki : 07. 03. 2011. u 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() To je do nasih banki, ako ljudi krenu da koriste ClickBank aktivnije bice i procesiranje cekova brze...
![]() |
#7 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.06.2005
Hvala: 35
35 "Hvala" u 30 poruka
![]() |
![]() Mislim da je već pisano o tome ali... Ne znam za druge banke, ali u Credy banci (Kragujevac) možeš odmah uzeti novac, provizija je 3%. Istina je da sam pre 10-ak godina potpisao nešto da ću da vratim pare ako oni ne naplate ček, ali to se nikada nije desilo, čak ni sa onim i meni sumnjivim čekovima od nekada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
član
Certified
|
![]() Uostalom kome posao zavisi od cekova, pretpostavka je da je ozbiljan igrac te posle nekog perioda svakog meseca dobija novi cek i novac od starog... tako da ne vidim sto se pravi problem oko tog cekanja... (iako je predugo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
član
Na probnom radu
Datum učlanjenja: 14.07.2010
Hvala: 0
1 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Alpha Banka mi već tri godine isplaćuje čekove odmah. Ako su baš veće sume onda potpišem izjavu da ću vratiti pare...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Bilo koje cekove? Moje iskustvo je da su za Google culi i to onda sad sve ide bezbolno, a za ostale kompanije te "tete" u banci gledaju sumnjicavo i proveravaju sa "centralom" jel smeju ovo i ono, i onda se ceka 45-60 dana da pare legnu..
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|