![]() |
#21 |
branislav mandic mando
Wrote a book
Datum učlanjenja: 30.10.2009
Hvala: 261
486 "Hvala" u 189 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() A ne, ne...
![]() To mene Gospod samo iskusava.
![]() |
#22 |
Pukovnik u penziji
Grand Master
|
![]() Dakle pogodio sam u centar...
Hvala i doviđenja... Ako je neko voljan platiti za čas Balkanske ekonomije voljan sam primiti uplate |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Ljudi, nije ovde problem u toj firmi, svi njih napadaju. Oni su legalno dobili posao. Problem je u ministarstvu koje je (opet formalno legalno) previse para platilo, odnosno lose radi posao nabavki. A kad neko lose radi posao treba da dobije otkaz, osim sto se to kod nas ne desava. E TO JE PROBLEM....
A u ovom konkretnom slucaju, mislim da to i nije tako puno para, pre svega jer je sajt makar uradjen (za razliku od 2 prethodna primera), drugo nije samo sajt u pitanju, prema objavljenim podacima u to ulazi i punjenje baze i odrzavanje. Kad svaku od ovih stavki malo naduvate, pa uzmete u racun i onih 20% koliko su morali da podmite nekog tamo da im da posao, nisu se bas ovajdili mnogo...
![]() |
#25 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ^ htedoh reci da nisu prekrsili zakon (ili se to bar ne moze dokazati) i da im ne mozemo nista...
a mi ne uradimo ni ono sto mozemo, a to je da insistiramo da ministar podnese ostavku...
![]() |
#26 | |
Web designer
Professional
|
![]() http://www.b92.net/biz/vesti/srbija....&nav_id=520476
Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() 50 ljudi? Svakom po minimum 600e plata, to je godisnje najmanje 360.000 evra za njihove plate...
![]() |
#28 | |
old school
Expert
Datum učlanjenja: 09.04.2009
Hvala: 80
72 "Hvala" u 46 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() Mada su za "skupštinu" platili Ameri ! ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma ti iz USAid su u istom fazonu ko ovi nasi, deru svoje poreske obveznike... izmisljaju projekte da bi oni imali posla, a i kapne tu i tamo po nesto sa strane da se ne lazemo...
![]() |
#30 | |
magla diler
Qualified
Datum učlanjenja: 13.02.2007
Hvala: 69
18 "Hvala" u 13 poruka
![]() |
![]() Citat:
![]() Poslednja izmena od Milos Micic : 22. 06. 2011. u 13:52. |
|
![]() |