|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
novi član
Na probnom radu
|
![]() Pozdrav,
U procesu sam pokretanja jednog, pa onda i jos jednog website-a medjutim zaposljen sam i nemam dovoljno vremena da se 100% posvetim tim projektima pa mi je potreban "Assistant". Idealno bi bilo da to bude osoba koja trenutno studira i koja nema vremena za Full Time posao pa bi mu ovo super doslo kao dodatni izvor novca, a i mogucnost da ako stvari krenu kako treba zaradi i mnogo vise. Radno vreme bi bilo oko 4 sata efektivnog rada svakog dana. Posao bi bio da radi na razvijanju mojih ideja, moze da radi od kuce mada bi se cesto sretali i imali sastanke gde bi zajedno radili na stvarima, a najbitnije je da bude: 1) Internet Expert 2) Da poznaje Internet Marketing 3) Da bude izuzetno dobar u Engleskom jeziku 4) Da ima znanja iz oblasti web development-a Website ce biti vec gotova skripta napravljena u HTML PHP. Hvala i pozdrav svima na forumu. By the way, fantastican forum imamo ovde, zar ne, sve pohvale vlasnicima i svim involviranima u odrzavanju. Moj kontakt: dejvid1976@yahoo.com Beograd, Senjak |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|