|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Expert
Datum učlanjenja: 31.03.2006
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Skoro sam uradio sajt www.elita-taxi.com, sajt sam uredno prijavio na sve pretrazivace, ali ga nigde nema. Apsolutno nigde.
Reci sam dobro stavio, valjda. Proveravao sam duzinu i korisnost, al nista. Jel moze neka direktna pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pa ako si vec prijavio, pricekaj, malo doci ce, meni nekad treba i do 15-20 dana da se pojavi, stavlja link na vako vece forume ili stranice kako bi google sto prije dosao do tvog linka. Strpljenje je zakon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Ma ne tangira to mene
![]() Ali opet proslo je vise od 20tak dana od kako je on line. hm... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 22.09.2006
2 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Pa pokusaj jos jednom prijaviti na google, neznam mozes imati problema recimo ako ti je server negdje u pi**** Ma**** ili nije dobro setovan, a ti gospodi klijentima lijepo objasni kao sto ja objasnim da ua to treba vrijeme i da ce se pojaviti na pretrazivacima ali ne garantujem nikakvu poziciju, za to ce morat platiti dodatno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Da izvineš, eno ti ga na gugletu, peti na listi...
![]() http://www.google.com/search?q=%22elita+taksi%22 Edit: Pardon, šesti ![]()
Чак Норис може да си ги врзе врвките на чевлите со стапалата. Poslednja izmena od Milos Vukotic : 29. 10. 2006. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala na savetima i odgovorima.
Prijavio sam, malopre vec 4 put. Server je u LA. Setovan je ok, I hope. Klijentima sam vec rekao. U Srbiji postoji samo jos u Uzicu elita taxi, ciji sajt uzgred nema veze s' mozgom, ali je ispred mog, ustvari mog i nema (mislim na sajt ![]() Ako budu zeleli bolju poziciju napravicemo deal 10-90 za tebe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
poseban član
Certified
|
![]() Citat:
![]() Danas ce ti sajt biti prvi medju novim web sajtovima, a u index-u ce biti kroz par dana nakon sledeceg spidering-a. Ubuduce mozes sve sajtove da dodajes preko opcije Dodajte URL. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Expert
0 "Hvala" u 0 poruka
![]() |
![]() Hvala puno, Gago!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 02.10.2006
Hvala: 263
275 "Hvala" u 104 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Ja imam jedan fenomen, koji nikako ne razumem.
http://www.neverne-bebe.com/ Sajt je napravljen jos jula. Usao je u pretrazivace odavno, linkovan je barem sa 10 foruma... Nisam ga rucno prijavljivao ni na jednom pretrazivacu. A pagerank na google-u mu je i dalje 0 !?! Ima li neko ideju zasto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa zato sto toliko vredi ?
sajt je neoptimizovan za search engines, a 10 linkova sa foruma je nista (posto sumnjam da te strane na forumima imaju preko PR3).. Neverne Bebe su odlicni muzicari ne bi trebalo da je tesko naci par dobro rangiranih sajtova sa tom tematikom da te ulinkuju (pogledaj samo ove sajtove sto valjaju lyrics za njihove pesme, ako je to officijelni sajt benda sto ne trazis da te linkuju).. i naravno moras da budes strpljiv..
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Joomla nece da instalira galerije... | GuitarMan | Sva početnička pitanja | 21 | 11. 11. 2010. 19:27 |
ATA nece na am3 plocu?? | trazimcuruzabrak | Hardware | 4 | 16. 09. 2010. 09:06 |
nece mi sajt sa www | dejan86 | Sva početnička pitanja | 10 | 12. 10. 2007. 10:04 |
Za koji djavo nece da indeksira? | Pedja | Marketing i SEO | 8 | 20. 07. 2007. 23:03 |
IE nece da otvori fajl za download | srdjevic | PHP | 3 | 22. 03. 2006. 00:09 |