![]() |
#11 |
expert
Expert
Datum učlanjenja: 27.11.2005
Hvala: 47
57 "Hvala" u 31 poruka
![]() |
![]() Ja sam se prijavio na TLA pre 5-6 meseci i bio sam odbijen. Pre jedno 2-3 meseca mi stize poruka "e, tvoj sajt je super, instaliraj TLA kod na sajtu". To se poklapa sa momentom kad je moj homepage dobio PR5. Posle toga sam dobio poruku tipa "jos uvek niste instalirali TLA kod na stranicu". Da li bi mi neko platio za link na sajtu, ne znam.
![]() TLA je zanimljiv ako imas veliki PageRank jer ga ljudi kupuju da bi boostovali svoj PR. activeCollab je odlicno mesto za tako nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Dragane, shvatih li ovo dobro: na tvom sajtu se reklamira neko ko se bavi "Izradom web prezentacija" (konkurencija), od čega ti namlatiš cijelih $12 mjesečno?
![]()
![]() |
#13 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() ^ hahaha, da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Gledaj to s ove strane - ko sa Dnevnika završi na linkovanom sajtu jako brzo skonta da je zalutao
![]()
![]() |
#15 |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Sad sam konačno naznačio da je taj link sponzorisan da se ne zabuni neko da preporučujem te sajtove ili tako nešto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
expert
Grand Master
|
![]() ja sam bio primljen, medjutim, dok jos nisam imao nikakvih ponuda za link - ipak su se pojavljivale reklame - jel to normalno?
ako da, to je nevidjena glupos' ![]() u medjuvremenu sam obrisao njihov kod i sad malo, malo, pa mi pisu, stavi kod da ti damo pare ![]() edit: inace, sto se filtriranja linkova tice: ima opcija da moraju svi linkovi (sajtovi) biti odobreni od tebe, tako da ako necete da se neki konkurent reklamira na vasem sajtu, a vi mu lepo ne dozvolite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Scarface
Qualified
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 29
4 "Hvala" u 2 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Boban Karišik
Expert
|
![]() jaoj, i ja sam se pre 4-5 meseci prijavio na taj TLA, ali su odredili neku astromnu cenu za moj sajt, nije ni cudo sto se niko nije "javio" da hoce, bilo je nesto od $40 - $55 za mene, sto znaci da je cena samog linka bila od $80 - $110 WTF!?!
![]() |
#19 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() te cifre o kojima pricate su za mesec dana? Jel sme to da se koristi paralelno sa adSense-om?
![]() |
#20 | |
Designer guy
Wrote a book
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
[REŠENO] moj prvi web site | radakon | Sva početnička pitanja | 4 | 19. 05. 2011. 12:14 |
Prvi maj | kickloop | Opušteno | 2 | 01. 05. 2010. 03:33 |