|
Opušteno Trenutak za pauzu - Ćaskanje.
Sponzor:
![]() |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() Posto sam procitala dosta komentara vezano za Indjiju, sam koncert i organizaciju, evo mog malog doprinosa predstojecem koncertu (na koji cu, za razliku od jucerasnjeg da idem
![]() Ocekivani repertoar (promene se ocekuju samo u do dve-tri pesme): 1. Start Me Up 2. You Got Me Rocking 3. Rough Justice 4. She's So Cold 5. Bitch 6. No Expectations (with Ana Moura) 7. Can't You Hear Me Knocking 8. I'll Go Crazy 9. Tumbling Dice 10. You Got The Silver (Keith) 11. I Wanna Hold You (Keith) 12. It's Only Rock'n Roll (to B-stage) 13. It's All Over Now (B-stage) 14. Satisfaction (B-stage) 15. Honky Tonk Women (to main stage) 16. Sympathy For The Devil 17. Paint It Black 18. Jumping Jack Flash 19. Brown Sugar (encore) Ocekivano trajanje 2h da ne bude posle kratko, neocekivano i tako to ![]() No, kako su TRS zaista stara grupa, verujem ozbiljna u svojim nastupima, ocekujem zaista samo najbolje (sto se samog koncerta tice) - za organizaciju - zivi bili pa videli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Knowledge base
Wrote a book
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 339
688 "Hvala" u 178 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Na koncertu u Budvi predgrupa "Aco i Regina"...
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() pa sad kad gledam ovaj spisak pesama mozda ipak odem i ja na Stonse, mada nisam planirao
![]() Oni ce bar da sviraju stare i dobre stvari
![]() |
#4 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=33Z-0fVcs34
Cela Indjija nema dovoljno struje samo za stage Stonsa, mada je bilo ideja da ugase struju u gradicu i selima, pa da ovi sviraju pola sata. Ionako nije vreme svinjokolja, tako da bi rizik za hranu u zamrzivacima tokom tog, ugovorom predvidjenog trajanja koncerta od 25-30 minuta, bio minimalan. Sta ti je ovaj Raka, a ljudi posuli ono kamenje na onolikoj povrsini i "sentis" parking u mraku, i "pit fan", i VIP tribine pored toaleta, i odlicna veza sa Evropom (sto, btw, i nije laz, posto veza sa BG i NS i nije veza sa Evropom).
![]() |
#5 |
expert
Master
|
![]() Angie?
Wild Horses? Gimme Shelter? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VD IT Direktora
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pilece krilce(reš)
Master
|
![]() ...ljudi....sjajno...izuzetan dozivljaj koji vredi svaku paru...pa i da je cena karte bila 100 evra, ne bih zalila
apsolutno se potvrdila pretpostavka da iskustvo i profesionalizam igraju veliku ulogu... sad idem da spavam ali sam prosto morala da napisem pohvale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() ja necu i meni se spava
![]() @conica: da ti nisi objavila onu listu pesama ladno ne bih otisao, a onda bih se ubio od muke... ![]() sjajan koncert, bas, kako se to kaze, spektakl ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Damir Trninic
Expert
Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
![]() |
![]() Tesko cu i ja, legao u 6, vec ustao zbog rostilja. Samo da se ne samozapalim.
Koncert - odlican. Sto bi slogan banke na cijoj zurci su svirali pre par dana rekao - Passion to Perform. Uvek i na svakom mestu.
![]() |
#10 |
Dusko Petrovic
Professional
|
![]() e ovako treba da izgleda velika rok svirka
![]() ja sam odushevljen nastupom, odnosom sa publikom, energijom(ti ljudi bre sviraju preko 40 godina).. ma svime.. mnogo je ql fora shto je slika na video bimu povremeno bila crno bela, bash mu je dalo neki shmek josh smo mi uhvatili dobra mesta, coshak uz ogradu sa oni P1 delom i tik uz ovu binu u publici.. fantazija
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Koncert Zdravka Colica | Dejan Bizinger | Opušteno | 4 | 30. 09. 2005. 21:33 |