![]() |
#11 |
A joint a day
Master
|
![]() Dok sam živeo u Bg (a i sad kad svratim i imam vremena obavezno odem) išao sam kod Bude na Bežaniji (i on i ćerka su školovani maseri. On je u penziji, a ona radi u nekoj bolnici, ne sećam se u kojoj).
Tretman od pola sata košta 500din, telefon je 011 2175590 (obavezno zakazivanje, čovek ne zna šta će od posla). Ja se ponovo rodim posle svakog tretmana.
![]() |
#12 | |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Citat:
![]() Osim toga, stolica ne kuva kafu ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Diskutabilni diskutant
Wrote a book
Datum učlanjenja: 09.04.2006
Hvala: 36
103 "Hvala" u 74 poruka
![]() ![]() |
![]() Ma posle toga me sve bolelo, stolica ima neke grbe koje se kao okrecu i masiraju sve od listova do vrata. Da li ja nisam "anatomski" za to ili jednostavno to ne vrsi posao ne znam ali ja se i nisam bas proveo.
Ja predlazem sport za opustanje od tenzije ali eto sad ste me natovarili da odem negde na masazu. Ima tamo gde idem u fitness pa cu da vidim ako nije jako skupo ![]() Ajd u zdravlje ![]() Blues cestitam na 3K poruka! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Uh,... vidi stvarno... trebalo je istrpeti mojih 3k poruka
![]()
![]() |
#15 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() smislicu ti titulu za 4 k
![]()
![]() |
#16 |
nobody
Expert
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 14
705 "Hvala" u 106 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 23.04.2007
Hvala: 0
3 "Hvala" u 3 poruka
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
хардвераш
Qualified
Datum učlanjenja: 04.01.2007
Hvala: 4
25 "Hvala" u 10 poruka
![]() |
![]() Citat:
Ако су ти мишићи (рецимо на врату) затегнути од неправилног седења, довољно је да се потрудиш да за столом исправно седиш. Добар радни сто и добра столица се подразумевају. Ако немаш онда набави, са здрављем се не праве компромиси. Ако те боле леђа од дуготрајног седења, то може да значи да су ти леђни мишићи ослабили од ненапрезања и да зато тежина тела пада на кичму. У том случају помаже свакодневно трчање. Мени је 5km дневно било сасвим довољно да излечим леђа. На крају, пошто нисам лекар молим те да горе речено узмеш са резервом. И да наравно пре свега провериш са својим лекаром шта ти ваља чинити. ф
![]() |
![]() |
#19 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
![]() Da definitvno dve stvari drze kicmu ili ti "ledja" a to su misici od repa do 4tog prsljena , i trbusni misici ... makar jedno 20ak cucnja svaki dan bi pomoglo ...
sto se tice tih 5 km dnevno ![]()
![]() |
#20 |
troll mode
Wrote a book
|
![]() 5km nije toliko puno samo sto ja ne volim da trcim jer posle toga samo mogu da spavam, isto kao i posle bazena, zato je masaza bolje resenje...
Sto se masaze u NS tice, u Parku imas milion nekih opcija masaze i mislim da je nesto oko 10ak eur bila masaza ona kraca pozovi pa vidi, zaista je profi sve odradjeno u welnessu kod njih... Imas i VIP masazu ali je malo skuplja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Konkurs za PHP programera | bokacbl | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 17. 11. 2008. 11:50 |
Trazim C# programera(m ili z.) | sourceto | Poslovne ponude i zapošljavanje | 2 | 19. 04. 2008. 19:09 |
Tražim programera | xman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 3 | 30. 12. 2007. 16:29 |
Potrebna 2 PHP programera | MorenoArdohain | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 06. 10. 2006. 22:42 |