Web aplikacije, web servisi i software Frameworks, web servisi, programi, plugin-ovi, ekstenzije korisni za razvoj web sajtova. Sponzor: |
|
Alati teme | Način prikaza |
19. 11. 2007. | #1 |
old school
Professional
|
MySpace pracenje korisnika
Gnjavi me sestra da joj nastimam na MySpaceu, da moze vidjeti ko je od MySpace korisnika pogledao njen profil. Je l' postoji to vec pod nekim opcijama u MySpaceu ili se mora koristiti neki externi alat/web servis?
Ako ne postoji u opcijama, da li je moguce kreirati neku PHP skriptu na svom serveru, koja bi se ucitavala pri otvaranju profila i pratila nickname od tog korisnika, koji je otvorio profil? Ja sam duduk za MySpace, pa ako ima neko ko se razumije, nek pomaze.
19. 11. 2007. | #3 |
Nikola Denić
Sir Write-a-Lot
|
tolko o dobroj arhitekturi myspace-a
19. 11. 2007. | #4 |
old school
Professional
|
Brojac koji samo prikazuje broj posjeta ili se moze i vidjeti nickname od tih posjetilaca?
Brojac posjeta vec ima...
19. 11. 2007. | #5 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 11.01.2006
Hvala: 66
11 "Hvala" u 9 poruka
|
Колико знам, постоји само бројач посета. Да бисте знали ко је посетио ваш профил, мораћете да користите неку екстерну скрипту. То би лако могло да се направи да MySpace дозвољава ЈаваСкрипт - без тога, не знам да ли може. Можда нека Флеш зезалица?
|
19. 11. 2007. | #6 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Moze sa image exploitom na 3rd party serveru. Toplo preporucujem sledeci video na tu temu
|
"Hvala" dinke za poruku: |
19. 11. 2007. | #7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Ima ovde: http://no.spam.ee/~tonu/phpshell/, zanimljivih primera na slicnu temu.
19. 11. 2007. | #8 |
old school
Professional
|
@dinke: Pogledao sam onaj video, pa cu pokusati sprckati nesto...
Off Topic: @kodi: Eehehehe, znao sam da se ce neko pojaviti sa takvom upadicom, ali vjeruj mi da se nemam zbog cega pravdati... Je l' ti mozda koristis takve izgovore?
19. 11. 2007. | #9 |
Web designer
Professional
|
|
"Hvala" twix za poruku: |
19. 11. 2007. | #10 |
old school
Professional
|
@twix: Pregledao sam sve sajtove sto si naveo i ono sa prve adrese bi odgovaralo, ali nikako da aktiviram onaj nalog za tracker... Ima li neko da je uspio aktivirati taj tracker?
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Sajt za pracenje statistike igrackih servera | zamorac | Web design, Layout, User Interface | 8 | 14. 08. 2010. 17:07 |
Facebook vs. MySpace | Gorrran | Web aplikacije, web servisi i software | 22 | 19. 12. 2007. 04:49 |
Login i "pracenje" korisnika | zeljic | Sva početnička pitanja | 3 | 02. 09. 2007. 16:46 |
Pracenje klikova za Flash banner | boccio | Flash | 9 | 15. 09. 2006. 12:59 |
Vodjenje/pracenje: finansija/vremena | [nq] | Planiranje i usability | 17 | 18. 01. 2006. 13:54 |