Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
01. 04. 2009. | #1 |
član
Certified
|
www.smeweekkg.org
Grad Kragujevac, u saradnji sa Business Start-up Centrom, organizuje manifestaciju Kragujevac evropski preduzetnicki grad. Citava manifestacija je u sklopu obelezavanja Evropske nedelje preduzetnistva inicirane od strane Evropske komisije.
U tu svrhu nastalo je ovo. www.smeweekkg.org jos nije gotov ali radi se na tome kako vam izgleda? |
06. 04. 2009. | #2 |
Moderator
Expert
|
ime sajta katastrofa!
flash? i primarni jezik engleski? Kome je namenjen sajt uopste? afirmisanju preduzetnistva ili donatorima projekta? |
06. 04. 2009. | #3 |
Moderator
Expert
|
|
06. 04. 2009. | #4 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Slazem se da je ime lose, i imate par propusta XSS, RFI ... ali u svakom slucaju pohvale za desavanje u KG-u
Ako zatreba pomoc oko security dela kontaktiraj me na pp, bice mi drago da pomognem.
06. 04. 2009. | #5 |
kockar
Qualified
|
ima bre ovde prilicno sumadinaca vidim...mogli bi neki open pecenjara miting da organizujemo ;-)
|
3 članova zahvaljuje djoca za poruku: |
06. 04. 2009. | #6 |
old school
Professional
|
U "Biblioteci kod Milutina" u KG-u ili u jednoj od 170 pecenjara u Cacku?
06. 04. 2009. | #7 |
Psychedelictrance freak
Wrote a book
|
Off Topic: E biblioteka mi je blizu, a i nisam skorije procitao nista kvalitetno, pa moze tamo
06. 04. 2009. | #8 |
Super Moderator
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 06.06.2005
Hvala: 370
701 "Hvala" u 194 poruka
|
Mene zena ne pusta u kafanu, ali za biblioteku nece da se buni
|
06. 04. 2009. | #9 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
Mene žena ne pušta u biblioteku, a za kafanu se ne buni - tamo si ionako samo pijanci i gurmani, a u biblioteci su one mlade, mirišljave studentkinje
06. 04. 2009. | #10 | |
član
Certified
|
Citat:
flash=na neke stvari se ne moze uticati namenjen=sajt je primarno namenjen strancima, holandija i druge zemlje EU. |
|
|
|