|
Poslovne ponude i zapošljavanje Potraznja ili ponuda IT poslova. Svaka nova tema zahteva odobrenje administratora. |
![]() |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#21 |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 20.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ^ Ali pazi, bolje da ti, ekološki odgovoran uzmeš te kese, i to što više njih, nego neko neodgovoran ko će ih baciti na ulicu.
![]() Kod mene u Maxiju mislim da sad dele neke kese na kojima piše da su biorazgradive ili tako nešto proučiću sledeći put... |
![]() |
![]() |
"Hvala" mileusna za poruku: |
![]() |
#22 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() I šta da ja radim sa tim kesama? Da slažem u plakar?
![]()
![]() |
#23 |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Pa jel' baš kažu "muškarca koji je odslužio vojsku" kao u tom oglasu koji pominjem ili da "ima regulisanu vojnu obavezu?". Ovo drugo nije diskriminacija - žene automatski imaju regulisanu vojnu obavezu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
dinosaurus
Master
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Valjda onaj grinpisovac neće da me ucmeka sad kad sam priznao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Webeloper
Professional
|
![]() OFFTOPIC NA OFFTOPIC
![]() Blues jel nije bilo neke price da ce biti zabranjeno komentarisanje oglasa za posao ? Jos od ranije se nesto secam.....stigosmo na trecu stranu, samo se junior designer-i ne javise ![]()
![]() |
#26 |
old school
Professional
Datum učlanjenja: 19.04.2007
Hvala: 139
70 "Hvala" u 43 poruka
![]() |
![]() Regulisana vojna obaveza je sasvim razuman uslov - jer poslodavcu može da ne odgovara odsustvo zaposlenog na 6-9 meseci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() ma ovim komentarima pravimo uslugu oglašivaču
![]()
![]() |
#28 |
web dizajner u najavi
Certified
Datum učlanjenja: 07.05.2009
Hvala: 53
5 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() @ nixa
A znaci vremenskim preiodom odredjujemo da li je neko senior ili junior designer/programer. A ja mislio da to ima veze sa odradjenim projektima ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Mislim da je čovek hteo da kaže da za to treba iskustvo. Veći je ekspert (u bilo kojoj oblasti) onaj koji ima par godina radnog iskustva nego neko ko je svež sa fakulteta, iako je ovaj drugi na papiru obrazovaniji.
A što se tiče projekata, veruj mi, taman kada misliš da ništa ne može više da te iznenadi, naiđe projekat za koji moraš da počneš da proučavaš materiju od nule, shvatiš da ne znaš skoro ništa o tome.
![]() |
#30 |
web dizajner u najavi
Certified
Datum učlanjenja: 07.05.2009
Hvala: 53
5 "Hvala" u 5 poruka
![]() |
![]() Vrlo mi je poznata ta stvar sa time kada shvatis koliko ne znas, to je i dobro jer coveka vodi ka daljem napredovanju.
Ali kada sam pricao o projektima, mislio sam na to da coveka, u konkretnom slucaju dizajnera, sa par par godina rada i na desetinama i solidnih i ozbiljnih projekata ne mozemo nikako da smatramo juniorom...
![]() |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Potreban: UI designer, Front-end & Interactive & Web developer, System Administrator | Goran Bajazetov | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 10. 02. 2010. 01:08 |
Potreban web designer | razno | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 07. 09. 2009. 00:35 |
Potreban web designer | bluesman | Poslovne ponude i zapošljavanje | 1 | 13. 08. 2009. 00:03 |
Potreban freelance web designer | XORStudio | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 30. 06. 2009. 12:32 |
Potreban senior Web designer | skabit | Poslovne ponude i zapošljavanje | 0 | 26. 01. 2009. 12:37 |