19. 10. 2009. | #71 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Dobro ljudi gde sam to toliko pogresio, gde ja moja zabluda?
Gde je ta moja velika neozbniljnost u mojim komentarima? Dobro, izgleda da vas je najvise pogodilo to sto sam na pocetku rekao da ne zelim da radim bas puno oko sajta. Povlacim to, radicu ko beli crnac . Cvele i svi ovde ostali, svi ste vi ovde izgleda profesionalci i moze dosta toga da se nauci od vas. Moje namere su bile casne i postene, al izgleda da sam bio u velikoj zabludi! Mileusna, nisam ovu temu podigao da bih pravio zajebanciju, nego sam mislio da ulozim ustedjevinu u nesto, a internet mi je nekako buducnost, a i volim da sam stalno na netu, pa i da "radim" ako treba, tako da sam hteo da poklopim zadovoljsto i posao. Cvele za tebe tih 5-6 hiljada evra su malo, za mene nisu. Izgleda sam zaista bio u zabludi i da sa tim novcem ne moze da se napravi ista ozbiljno, bar ne za dugorocne prihode od tog sajta, tako da su sve moje zelje propale. Ideja je najveci problem u svemu ovome, kakvog sadrzaja da bude sajt. Hteo bih da se izvinim, istovremeno i zahvalim svim ozbiljnim ljudima koji su citali ovu temu, a posebno moje komentare! Izgleda da cu ja morati jos dosta toga da ucim sto se tice internet poslovanja, ako zelim neke rezultate na internetu! |
19. 10. 2009. | #72 |
xyz
Grand Master
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Hvala: 87
346 "Hvala" u 163 poruka
|
Odbor za doček strikes again )
|
19. 10. 2009. | #73 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
@mileusna: mislim da nije u pitanju nikakva fora nego čovek nije uspeo da lepo artikuliše svoje ideje, takođe mislim da je dosta i naučio iz ovoga.
19. 10. 2009. | #75 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 30.03.2008
Hvala: 139
15 "Hvala" u 11 poruka
|
@martinluter
Off Topic: Dodji na ovogodisnji biZbuZZ
19. 10. 2009. | #76 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Nije nemoguće "uložiti" novac na net, ali ne tako kako ti zamišljaš, da platiš nekom nešto da ti napravi i to tebi donosi neki zaradu, tako ne može, tj. čisto sumnjam, jer čim nema entuzujazma i elana bar sa jedne strane, tvoje ili onog ko će to da radi, takav projekat ne može da uspe. Ako već želiš da "uložiš" u net a da ne radiš, bar ne puno, onda treba da nađeš stranu sa kojom se dopunjuješ, a to je neko ko ima ideju, znanje, želju i volju da pokrene neki servis ali nema novca. Ti bi bio investitor, on bi radio na sajtu i takve kombinacije imaju šanse da uspeju, čak je takav model nešto što preovlađuje u svetu kada je Internet biznis u pitanju, doduše na malo višem nivou od 5-6.000 No, one way or another, teško da neko može nešto da "garantuje". Svaka investicija sa sobom vuče i određene rizike, ali i potencijalnu dobit. Poslednja izmena od mileusna : 19. 10. 2009. u 17:35. |
|
3 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
19. 10. 2009. | #77 |
Moderator
Expert
|
Mene strasno interesuje, sta si po profesiji, cime se bavis? Najbolji servisi su nastajali kada su ljudi resavali probleme u svojoj oblasti interesovanja. Evo na primer http://www.nadjicimera.com/. neko je imao problema sa pronalazenjem cimera i napravio servis. Donesi.com, gostio.com npr.
|
19. 10. 2009. | #78 | |
Super Moderator
Knowledge base
Datum učlanjenja: 21.03.2006
Hvala: 291
1.345 "Hvala" u 355 poruka
|
Citat:
Off Topic: Eto na primer Marko Milošević nije imalo 'leba da jede pa otvorio pekaru u Požarevcu |
|
6 članova zahvaljuje mileusna za poruku: |
19. 10. 2009. | #79 | |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 02.05.2009
Hvala: 27
8 "Hvala" u 6 poruka
|
Citat:
|
|
19. 10. 2009. | #80 | |
stara koska :)
Professional
|
@martinluter
Prijatelju, svaka cast za temu. Bacio si ovim ljudima "kosku" koja se zove 5000 evrica, i neki se brze bolje zaleteli da ti ponude svoje usluge. Mogu zamisliti koliko si do sada ponuda u vidu privatnih poruka i email-ova dobio na ime ove teme. Jedino ti je Istok "hladne glave" ponudio - za tebe pravo resenje, koje ti je naravno neprihvatljivo, jer ti nemas tih 5000 evra, ne zelis bez para, i ne zelis da pravis sajt. Ako je ovo sto kazes istina Citat:
Tema je ODLICNA, ali je cela diskusija otisla u pogresnu stranu, zajedno sa pasivnim ucestvovanjem pokretaca teme, sto samo potvrdjuje - jedno veliko "pecanje na 5000 E". @deda, ajmo na pecanje, mozda i ufatimo koju ribu |
|
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Offline promocija, sajt 40 evra | Ivalex | e-Business | 11 | 01. 03. 2010. 08:30 |
„Dinkiću, dođeš nam još po 980 evra" | glaspodrinja.com | Opušteno | 10 | 06. 02. 2010. 20:33 |
Hteo bih da otvorim sajt kao... | jovica888 | Marketing i SEO | 75 | 01. 06. 2009. 15:12 |