![]() |
#1 |
profesionalac
Qualified
Datum učlanjenja: 08.02.2006
Hvala: 2
6 "Hvala" u 6 poruka
![]() |
![]() U samom startu sam odustao od bilo kakvog free resenja, pa sam i blog pisao sam uz mogucnost nadogradnje u nesto sasvim drugo, jednostavno bilo mi je lakse napisati nesto iz pocetka nego razbijati glavu sa...
Da ne duzim, sve sam odradio kako treba, ostalo je jos integrisanje trackback opcije i tu nastaje problem. 1. Znam veoma malo o samom funkcionisanju aplikacije: - Da li kada posaljem podatke drugom blogu on salje neki povratni zahtev ka mojoj scripti. - Da li postoji neka funkcija za detektovanje trackback urla,(napisao sam sorce koji pokupi url iz RGF koda u strani posta, kao i detektovanje za Word Press u slucaju da nema RDFa), ali za ostale neznam kako to da uradim. 2. Linkove ka blog postovima necitam iz teksta sa aray, vec iz zasebne tabele, ali to i nije neki problem. 3. Vidim da se negde pominje i upotreba Snoopy-a, da li je neophodno. 4. Trebam prolsediti sledece (title=$title&url=$url&blog_name=$blog_name&excerp t=$excerpt): - Sta da se uradi ako je trackback URl domen.com/trackback.php?p=66 nije mi logicno da iza ovakvog linka dodam ? pa onda sve ovo odozgo, jer sve ide POST metodom. Svaka inforamacija mi je dragocena, verovatno neko od vas ima iskustvo sa ovim, pa vas molim da mi pojasnite. Poslednja izmena od Baic : 30. 11. 2006. u 15:16. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
mala pomoc/kurirske sluzbe | Krile | Opušteno | 4 | 01. 08. 2008. 01:38 |
ruter i gaim, moze mala pomoc? | ivanhoe | Opušteno | 6 | 23. 05. 2008. 14:46 |
mala pomoc oko nemackog | ivanhoe | Opušteno | 8 | 13. 02. 2008. 14:20 |
Regular Expresion, moze mala pomoc ? | ZeroStyle | Regular expression i htaccess | 8 | 17. 10. 2006. 02:07 |
Model baze - mala pomoc - sugestija | bokacbl | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 6 | 27. 01. 2006. 16:05 |