![]() |
#1 |
član
Certified
Datum učlanjenja: 21.06.2005
Hvala: 3
4 "Hvala" u 1 poruci
![]() |
![]() Evo u čemu je problem:
1) Eclipse: uprkos pažljivom praćenju uputstava, instalaciji php plugina (to radi), i DBG debuggera (modul učitan u Apache, vidi se iz phpinfo()), promenim enviroinment, stavim run i sve radi kako treba (al koji će mi to), e a kad stavim debug, dobijem "An internal error occured during: Computing hasChildren"... Pa ovako čisto, da vidim dal' je iko uspeo da natera ovu kombinaciju da radi, tj da mi omogući dodavanje watchova, step into, step over i sve te lepe stvari zbog kojih ljudi i koriste debugger? 2) Zend Studio i debugging - ovde sve to radi bez problema, ali samo za jedan fajl. Postoji li civilizovan način da debugger stalno radi, npr: pokrenem stranicu koja ima formu, submitujem formu, i debugger nastavi normalno, a ne da stane čim se stranica prikaže. Mislim, da budžim neko prosleđivanje parametara forme ručno, nije ništa elegantnije od mog dosadašnjeg metoda koričćenja trapova... I obesmišljava jedan bitan deo IDE-a. |
![]() |
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Zend Studio debug problem | c_shark | PHP | 0 | 26. 04. 2010. 12:14 |
Zend Studio | Ministar | Sva početnička pitanja | 2 | 06. 10. 2007. 12:55 |
Zend Studio AntiAliasing Tweak | tesla | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 02. 10. 2006. 21:54 |
Zend studio 5 | bluesman | Web aplikacije, web servisi i software | 6 | 11. 11. 2005. 20:19 |
Zend studio - koju licencu preporucujete? | oliver78 | Web aplikacije, web servisi i software | 5 | 25. 09. 2005. 01:01 |