![]() |
#12 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Pa upravo to, southpark može da se gleda kad god hoćeš, utakmice se gledaju samo LIVE.
Glupo je, mislim da su se i oni pogubili, ne verujem da su planirali da žrtvuju ligu šampiona zarad velikog brata, ali gledanost je gledanost... (kad i Ilija gleda koji nije upalio TV 4 godine, onda do ...) ![]() Ne znam, ja mogu eventualno da odgledam onu retrospektivu od 15 minuta, ostalo mi je sve žešći smor... ono što ne mogu da shvatim je da ih puste noću i onda stima gledaš kako neko leži u krevetu i spava. WTF? Pusti neki film, muziku, whatever... Zato ja koristim samo 2 tastera za prebacivanje kanala: /\ i \/ I tako "browse"-ujem između 4 programa koji su jedan pored drugo, and guess what? Ni jedan nije naš ![]() Posle "žena fudbalera", serije koja osim u naslovu nema veze sa fudbalom, "prinuđen" sam da odslušam i VB, a ja sam svoje pare stavio na "pčelara"... možda se nešto i zaradi od toga. Da je bilo ko drugi, izbacili bi ga odavno, međutim i ljudi sa B92 shvataju da bi imali mega smor da nije njega i držaće ga do kraja. Vidim sinoć uvode još dalabu u show, očigledno su skapirali šta diže rejting a i da razmrdaju onu žabokrečinu.... Što reče moj favorit od koga se nadam da ću da zaradim: ne mogu da verujem da neko sedi satima i gleda ovo.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Reklame u programima | Jin Kazama | Marketing i SEO | 3 | 17. 09. 2008. 16:36 |
Stari ogasi i reklame | ivanhoe | Opušteno | 2 | 14. 09. 2006. 10:44 |
Reklame u RSS feedovima | marinowski | Marketing i SEO | 3 | 31. 10. 2005. 09:35 |