|
Linkovi Linkovi do interesantnih sadržaja. NO SPAM! Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Za prvi put nije lose, samo je organizator morao malo da opominje one koji su pricali vise nego sto su obecali... tako da sam na primer ja stigao na red u 18:nesto a bio sam po satnici u 15:55, znaci preko 2 sata kasnije.
Mislim, nije strasno, bilo je interesantne price, samo mislim da u 18:nesto ni onaj ko prica kao ni oni koji slusaju od 10:nesto nemaju vise koncentracije i pored zelje da cuju. O tome treba voditi racuna, pa resiti to 1. ili smanjiti vreme ucesnicima i striktno voditi racuna da ako kazu da ce pricati 30 minuta - da to bude 30+-2 minuta a ne 45 2. produziti event na jos jedan dan 3. smanjiti broj ljudi koji prica Sve u svemu, ja nemam previse iskustva po domacim seminarima, ali mislim da za prvi put nije bilo lose. I nekako mi je uvek lepse da pricam studentima nego "eliti", bolje se osecam i ne moram da merim svaku rec ![]()
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
ABC Srbija seminar o Internet oglasavanju | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 04. 02. 2010. 23:12 |
Internet Hungary 2008, oktobar 14. i 15. | Dejan Bizinger | IT događaji | 1 | 12. 10. 2008. 19:05 |
O e-poslovanju u Srbiji 05/06 | Dragan Varagić | e-Business | 2 | 18. 12. 2005. 14:56 |