![]() |
#19 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Dakle, prema dosadašnjim podacima, žiri treba da izgleda ovako za 2006 godinu (koristim nickove na forumu zbog lakše identifikacije).
Portvrdili: Dragan Varagić zigor zextra mungos cvele modeus Dragan Nisu potrvdili (ili ja nisam primetio da jesu): degojs Denis Radenković Godža boccio conica crews_adder ivanhoe jasmanac Dejan Bizinger Goran Aničić Dinke Ivan robi-bobi Dragi Tata Dejan Vesić Nejasan status: Peđa - nejasno je da li će prijaviti vokabular noviKorisnik - misli da pravi gužvu Znači ništa nije na silu, oni koji su u žiriju MORAJU da ispune sve što se od njih očekuje, bolje sada nego da u sred glasanja kažu "mrzi me" ili nešto. Znači za sada imamo 7 sigurnih i još 15 potencijalnih. Ja bih bio zadovoljan sa sifrom od 20 članova, mislim da smo pokrili sve discipline, ima tu i dizajnera i developera i marketing guys i security smorova ![]()
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Heavyform intervju povodom druge FWA nagrade | MrSteel | Flash | 0 | 17. 09. 2007. 02:09 |
Aukcija-programiranje-Predlozi | Dejo | e-Business | 9 | 06. 02. 2006. 12:54 |