![]() |
#1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Imam određeni problem na jednom backendu.
Ljudi koji pišu tekstove imaju čudne navike, pa recimo krene da piše tekst, pa usput odgleda film, pa možda i večera ... i od trenutka dok je započeo tekst pa dok ne klikne na submit - prođe i po 3-4 sata. Problem nastaje kada klikne na submit, nije više ulogovan jer mu je sesija istekla odavno, i onda kao popizdi jer mu je propao ceo tekst. Ja sam rešio tako što mu opet prikažem sve što je ukucao, pa može bar da uradi copy/paste ali da li postoji neklo trajno rešenje sa ovim sesijama. Jedno od rešenja je jedan iframe, ili neki element koji će da se refreshuje svakih 5 minuta i tako drži sesiju, ali tražim nešto elegantnije. Kako uopšte globalno da podesim koliko traje sesija? Ja sam probao sa: @session_set_cookie_params ( 10800, "/", ".".URL_BASE); što bi trebalo da čuva bar 3 sata, ali me malo ignoriše.... ![]()
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
PHP Sesije | Синиша | PHP | 3 | 18. 07. 2006. 19:28 |
Malo parsuje HTML malo ne. | Dzordz | Programiranje | 2 | 21. 05. 2006. 22:22 |
Malo je falilo... | bluesman | Web design, Layout, User Interface | 19 | 29. 09. 2005. 22:47 |