Web site, dizajn i multimedia Galerija web sajtova, recenzije i kritike. Svaka nova tema zahteva odobravanje pre prikazivanja |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#11 | |
Nekad bio ddz
Expert
|
![]() Joj, moram da odgovorim jednim offtopicom, brišite slobodno, jače je od mene
Off Topic: Citat:
B: Jaaao, jel' ti se sviđa, ju što je lepa! Ja: Ne. B: Kako može da ti se ne sviđa!? Pa to je američka dukserica! A sad poenta: Ja stvarno poštujem Zeldmanov rad, baš kao što poštujem Dragana kao dizajnera, Iliju kao programera, Gorana kao blogera itd. Ali, to ne znači da smatram vrhunskim sve što su oni ikada dizajnirali/programirali/napisali. Dejane, no hard feelings, ali svaki put se setim babe kad neko izjavi nešto u stilu ove tvoje poruke ![]()
![]() |
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
.rs sajt sa PR 10 | Markok | Linkovi | 41 | 02. 01. 2012. 18:06 |
Problem sa utf-8 encodingom na humanost.org | Peca | Web aplikacije, web servisi i software | 14 | 17. 02. 2010. 16:10 |
Sajt Ministarstva Informatike IMA SAJT! | Pedja | e-Business | 33 | 28. 08. 2007. 11:37 |
Lansiran Tehnopolis na B92.net! | Dejan Bizinger | Web site, dizajn i multimedia | 90 | 19. 02. 2007. 16:52 |
Opera cudan bag -> quirksmode sajt prebacuje strict mode sajt u quirks u drugom tabu | bojan_bozovic | (X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS | 0 | 12. 02. 2006. 12:42 |