SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net MySQL, MSSQL, Oracle, Access, ODBC. Ako imate problem brže i preciznije ćete dobiti odgovor ako priložite strukturu tabela ili skript koji kreira tabele i puni ih test podacima umesto što to problem opisujete samo rečima. Sponzor: Baze-Podataka.net - Blog o bazama podataka |
|
Alati teme | Način prikaza |
13. 12. 2006. | #1 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
MySQL 5 problem sa instalacijom
Instalirao sam MySQL 5 u lokalu i pojavio mi se cudan problem.
Sve baze su ostale, sve tabele su tu, ali se promenila struktura tabele. Neka polja su jednostavno skracena. Na primer imam polje: show_abbr koje je CHAR(4) [proverio sam, online je stvarno tako], a sada mi je VARCHAR(1). Polje title je online VARCHAR(255) sada mi je VARCHAR(85). Sta je moglo da se desi?
|
|
Slične teme | ||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
MySQL - Šš ?? ?? ?? Žž Problem | surferxyz | PHP | 4 | 06. 10. 2010. 23:33 |
PHP+MySQL problem. A isto kao i Š Đ Ć... | Miroslav | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 12 | 20. 09. 2008. 00:10 |
mysql update problem | vendi | SQL baze podataka - Sponzor: Baze-Podataka.net | 3 | 28. 06. 2007. 00:32 |
PHP/MySQL Charset Problem | dinke | PHP | 9 | 28. 11. 2006. 19:43 |
Perl - Problem sa instalacijom skripte / putanjom perl-a | bokacbl | Programiranje | 8 | 04. 06. 2006. 19:56 |