|
Marketing i SEO Marketing tehnike i Search Engine Optimization |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
|
![]() Imam js skriptu pomocu koje pratim klikove na adsense kao goals u GA, i to uglavnom ok radi. Klikovi se u GA statistici pojavljuju kao stranice u zasebnom (izmisljenom) direktorijumu, tipa /adsense/ime_kanala/url_oglasa, i to se racuna kao goal, tako dobijem one statistike za konverziju i sl..
Takodje znam da GA nudi statistiku o tome sa koje stranice posetioci najcesce napuste sajt. E sad kako uraditi presek ovoga? Ono sto mene zanima je da provalim koji oglasi mi najcesce odvlace ljude sa sajta (da kliknu na oglas i ne vrate se nazad), medjutim totalno sam se pogubio u svim ovim mogucnostima koje analytics nudi... ![]()
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Pitanje za AdSense i SEO experte | vidak | Marketing i SEO | 10 | 18. 07. 2010. 10:50 |
Povezivanje Adsense i Analytics | ljtruba | Web aplikacije, web servisi i software | 4 | 15. 01. 2010. 13:03 |
Statistika AdSense zarada | ppavlovic | e-Business | 16 | 06. 06. 2007. 12:00 |
google analytics pitanje | ivanhoe | Marketing i SEO | 3 | 08. 09. 2006. 00:53 |
Google Analytics - Urchin from Google | bluesman | Marketing i SEO | 26 | 20. 12. 2005. 18:38 |