|
(X)HTML, JavaScript, DHTML, XML, CSS Client scripting tehnologije, Dynamic HTML, Cascading Stylesheets, XML i standardi |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
![]() ![]() |
![]() Trebalo bi da markupujem jednosavan graf koji će na x osi prikazivati dane, a po y osi barove koji predstavljaju broj poseta. Nešto kao FeedBurner (prikačih screenshot pa vidite). Dakle, kako markupovati takve podatke. Dva primera:
PHP kôd:
PHP kôd:
Sve ovo treba da izgleda fino u plain text varijanti tako da mi se prvo rešenje više sviđa (ne moraš da hoveruješ da bi skontao koji dan je u pitanju), ali mi se ne čini kao pravilno korišćenje definition listi (plus mi sam kod deluje prljavije). Da li postoji bolji način za markupovanje title - value parova? To mi jako često treba, ali nikako da naletim na opšte prihvaćen način markupovanja takvih podataka.
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|
![]() |
||||
Tema | Početna poruka teme | Forum | Odgovori | Poslednja poruka |
Otvaranje agencije.Dilema. | Milance | e-Business | 25 | 08. 06. 2010. 08:57 |
Promena domena - dilema i posledice | mnicic | Marketing i SEO | 20 | 17. 09. 2008. 00:06 |
Imenovanje klasa??? večita dilema... | MaxMagnus | Web aplikacije, web servisi i software | 2 | 16. 09. 2008. 13:01 |
struktura URL-a, dilema i konkretan problem | [nq] | Marketing i SEO | 8 | 01. 09. 2008. 16:42 |
Laptop dilema | [nq] | Opušteno | 17 | 04. 09. 2006. 20:30 |