Web Hosting, web serveri i operativni sistemi Komercijalni hosting, web serveri, bezbednost, operativni sistemi na serverima |
|
Alati teme | Način prikaza |
![]() |
#8 |
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
|
![]() Sada upravo bunarim po serveru, da li je moguće da nemamo latinični sr locale?
Ćirilica radi super, ali meni treba latinica koju ne mogu nikako da dobijem osim sa 'hr_HR', ali onda imam "Nedjelja, Ponedjeljak..." što mi ne treba. sa SR sam našao sledeće: sr_CS sr_CS.iso88595 sr_CS.utf8 I sva 3 su ćirilice sa različitim kodnim rasporedima. Pri čemu sam još u /usr/share/locale/ našao još i: sr@ije sr@Latn koji su očigledno nekompletni. Za prvi piše: Last-Translator: Bojan Suzic Language-Team: Serbian (sr) PO-Revision-Date: 2004-04-17 19:11+0200 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit Za drugi stoji: Last-Translator: Danilo Ĺ egan Language-Team: Serbian (sr) Kod nekih piše Last-Translator: Filip Miletic Language-Team: Serbian ^ ovoga znamo ![]() Očigledno se neko igrao, ali nije odigrao do kraja. Da li je moguće da postoji za sve svetske jezike (koje govori više od 20 ljudi) osim za srpski? O čemu mi pričamo onda ovde? Kakav IT community?
Alati teme | |
Način prikaza | |
|
|